Senest opdateret d. 24/11-2023

Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser gælder køb foretaget hos Alma Klinik. Handelsbetingelserne er gyldige fra og med dags dato.

Alma Kliniks officielle salgsteder

Handelsbetingelserne gælder Alma Kliniks fysiske klinikker i Helsingør og Hillerød, samt vores online salgsted på www.almaklinik.dk.

Gavekort betingelser

Om gavekort hos Alma Klinik
Et gavekort fra Alma Klinik kan bruges til betaling af kosmetiske behandlinger i alle vores klinikker. Gavekortet kan købes i forskellige beløb, hvor det mindste beløb er 500 kr. Alle gavekort har en gyldighed på 3 år efter udstedelsesdato. Bemærk at gavekort fra Alma Klinik kun kan bruges på vores behandlinger, og ikke til køb af produkter og andet.

Særligt om julegavekort (gyldig for julen 2023)
I perioden fra d. 13/11-23 til og med d. 24/12-23, er der mulighed for at købe julegavekort hos Alma Klinik. Julegavekortene er helt konkret 5 udvalgte beløb, hvor vi tillægger 25% mere i gavekortets værdi, end det du betaler for det. Julegavekort er ved afhentning i en af vores klinikker som udgangspunkt indpakket og medfølger en pakke Summerbird© Marcipan Hearts (50g) – så længe lager haves.

Julegavekortene kan IKKE kombineres med andre rabatter og kampagner.

Hvordan bestiller jeg og modtager mit gavekort?
Gavekortet bestilles her på hjemmesiden (www.almaklinik.dk/gavekort) eller i en af vores klinikker. Gavekortet kan afhentes, leveres eller modtages digitalt. Ved digital modtagelse, vil du ca. 24 timer efter betaling modtage dit gavekort i PDF format over mail.

Betaling af gavekort
Betaling af gavekort kan ske med Apple Pay, Visa/Dankort og Mastercard på vores hjemmeside, og herudover kan du også bruge Mobilepay og kontanter hvis du betaler fysisk i en af klinikkerne.

Hvordan leveres gavekortet?
Ved afhentning og forsendelse har vi mulighed for at pakke gavekortet pænt ind i en Alma Klinik gaveæske. Ønsker du forsendelse af dit fysiske gavekort, leveres gavekortet med Postnord i en forsendelseskurvert. Du kan også vælge at få gavekortet leveret digitalt, hvor du modtager det indenfor 24 timer efter betaling på din mail i PDF format.

Kan jeg få pengene retur for mit gavekort?
Du kan ikke få pengene retur for dit gavekort.

Hvad sker der hvis jeg mister mit gavekort?
Mister du dit gavekort på den ene eller den anden måde, er der ikke mulighed for erstatning af gavekortets værdi.