Udføres ikke indtil d. 1/9-2024

I perioden 1. maj - 1. september udfører vi ikke IPL karbehandling eller IPL hudforyngelse grundet højt UV indeks.

Permanent Hårfjerning

Er du også træt af at bruge din tid på at barbere, plukke eller vokse hår? Alma Klink kan med IPL kraftigt reducere og i mange tilfælde fjerne din uønskede hårvækst med permanent effekt.
Gratis konsultation. Gratis touch-up.

4.9 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt efter flere behandlinger

20 - 60 min behandlingstid

Resultatet er permanent

Gratis forundersøgelse påkrævet

Hvorfor vælge behandlingen?

Mange bruger igennem deres liv rigtig mange timer på at fjerne uønsket hårvækst. Typisk oplever vi også, at der kommer flere og flere hår med alderen, og udgifter og bøvl forbundet kan med tiden blive en trættende omgang. For både mænd og kvinder, der døjer med denne uønskede hårvækst forskellige steder på kroppen, kan permanent hårfjerning med laser være en rigtig god idé – både økonomisk og i forhold til at spare tid.

Populært hos Alma Klinik

Læbeforstørrelse med filler

En af vores allermest populære filler behandlinger hos Alma Klinik, er vores læbeforstørrelse, også kaldet lipfiller. Læberne er noget af det der fylder allermest i vores udstråling som mennesker, og derfor er det selvfølgelig for langt de fleste, en stor beslutning af få lavet denne behandling.

Alma Lips

Hos Alma Klinik har vi siden starten lavet læber, som ikke har til formål at lave en markant ændring på dit udtryk, men derimod fremhæve din naturlige skønhed. Vores fokus er derfor altid på at lave et par læber der passer til netop dig. Alma Lips er både en behandling for dig der ønsker at give din naturlige volumen i et lille pift, og for dig der ønsker en mere defineret kant på din læber.

Prisen afhænger af mængden af anvendt filler.

Læs mere

Spørgsmål og svar

Hvad er IPL?

Permanent hårfjerning bliver udført med en teknologi (laserteknologi) som populært kaldes IPL eller 'Intenst Pulserende Lys'. Dette er en form for laserlys med forskellige bølgelængder, som kan indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden.

Når vi benytter vores IPL til hårfjerning, indstilles maskinen til at gå efter farveforskellen mellem pigmenten i hårene og hudens farve. Kort sagt, søger lyset ned gennem hårets pigment og varmer hårsækken op til en temperatur, hvor den destrueres. Denne teknologi sikrer, at behandlingen foregår under hudens overflade, og kun lokalt der hvor hårene findes.

Det er dog vigtigt at bemærke at man ved denne behandling ikke kan destruere alle hårsækkene i behandlingsområdet i samme omgang. Behandlingen skal ses som et forløb på 6-10 behandlinger, hvor vi gradvist får fjernet alle hårene i det ønskede område.


Hvad er vigtigt at vide inden behandlingen?

Der er nogle ting, du skal vide før du behandles med IPL mod uønsket hårvækst. Disse er også ting, som vil blive gennemgået til den lovpligtige forkonsultation inden behandlingen.

Undgå sollys (UV) og selvbruner i minimum 4 uger før
Det er meget vigtigt at du ikke har været eksponeret for sollys eller brugt selvbruner i mindst 4 uger, på det område der skal behandles. Dette skyldes at risikoen for forbrændning stiger markant, hvis du ikke kommer til behandlingen med hudens naturlige farve.

Undgå voksning på området i minimum 4 uger før
Er du vant til at vokse eller epilere området der skal behandles, er det vigtigt du stopper med dette mindst 4 uger inden dit behandlingsforløb starter.

Ikke alle kan behandles
Det er også vigtigt at vide, at det ikke er alle der er kandidater til en permanent hårreduktion behandling. Er du mørkere i huden, eller har du meget lyse hår, bl.a. fordi du har mistet pigmenten i hårene med alderen, kan laserlyset ikke lede varmen ned i hårsækken, og dette gør behandlingen markant mindre effektiv.Vi udfører derudover ikke behandlingen på personer under 18 år, gravide eller ammende.Hvorvidt du er kandidat til et effektivt behandlingsforløb, vil blive vurderet til den lovpligtige forkonsultation.

Hvordan foregår behandlingsforløbet?

Antal af behandlinger
Behandlingen mod uønsket hårvækst med IPL, kræver mere en én behandling. Det skyldes, at hårene i behandlingsområdet har forskellige vækstfaser, og at det kun er ca. 20% af dem der er aktive på et givent tidspunkt. Derfor kan vi ikke fjerne dem alle på samme tid.

Typisk siger vi, at et behandlingsforløb kræver 6-10 behandlinger, for at man når frem til det ønskede resultat. Antallet af behandlinger svinger fra person til person, og kan være svært at garantere. Hos Alma Klinik tilbyder vi 2 gratis behandlinger, hvis du som minimum køber 6 behandlinger samlet.

Behandlingsforløbets længde
Behandlingsforløbet er længerevarende, da vi ikke kan udføre behandlingerne lige efter hinanden. For at sikre at det ikke er de samme hår der er i vækstfase, skal der ca. gå 6 uger mellem hver behandling. Et behandlingsforløb mod uønsket hårvækst kan derfor godt tage omkring 12 måneder.

En sidebemærkning til dette er, at vi ikke kan behandle områder der har været eksponeret for UV i højere grad. Derfor vil vi i nogle tilfælde også være nødsaget til at holde en pause i behandlingsforløbet over sommeren, hvor mange er ude i solen, rejser sydpå mm.

Hvilken IPL-maskine bruger Alma Klinik?

Hos Alma Klinik bruger vi den markedsledende IPL-maskine fra Nordlys. Maskinen kan bruges til mange typer behandlinger, og hårreduktion er kun en af mange anvendelsesformål.

Forkortet behandlingstid
IPL maskinen fra Nordlys er grundet dens avancerede IPL teknologi, som er markedsledende, også en af de mest effektive lasermaskiner på markedet. Dette sikrer, at behandlingsforløbet bliver kortere end hvis man havde anvendt mindre effektive maskiner.

Det sikrer også at selve behandlingssessionerne bliver kortere. Hvor nogle maskiner kræver sessioner på flere timer, er den gennemsnitlige session hos Alma Klinik på ca. 30 minutter. Bemærk dog i denne sammenhæng, at sessionens varighed afhænger af omfanget og antallet af behandlingsområder.

Skånsom og mindre smertefuld behandling
Nordlys maskinens effektivitet sammenlagt med dens indbyggede kølingssystem gør, at behandlingen er mere skånsom og mindre smertefuld end ved brug af andre maskiner.

Hvor kan man fjerne uønsket hårvækst?

Overordnet set kan vi fjerne uønsket hårvækst på hele kroppen – både for mænd og kvinder. Ønsker du at vide om vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at booke dig ind til en gratis og uforpligtende forkonsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Da vores hår vokser i vækstfaser, er det ikke muligt at fjerne alle hårsække på én gang. Vi oplever typisk at det kræver ca. 8 behandlinger, før vi kan sige, at alle hårsækkene i behandlingsområdet er fjernet. Dette er dog meget individuelt, og kan derfor sagtens være mindre eller mere.

Hårsækkenes vækstfaser gør også at vi skal vente ca. 1,5 måned mellem behandlingerne. Hvis du ender med at skulle have 8 behandlinger før det fulde resultat ses, kan et hårreduktionsforløb altså godt tage mere end 12 måneder.

Bemærk at vi har en fast kampagne på hårreduktion, hvor du kan få 2 gratis behandlinger med i købet, hvis du køber 6 behandlinger ved forløbets start.

Prisliste for Filler

Lovpligtig konsultation
Gratis
Alma Lips
Lipfiller / Læbeforstørrelse, pris pr. ml
0.5 ml
1.500 DKK
0.7 ml
1.800 DKK
1 ml
2.500 DKK
V-shape
Kæbelinje, Kindben og Hage
Fra 3.500 DKK
Næse
2.500 DKK
Kindben
Fra 2.500 DKK
Tindninger
Fra 3.000 DKK
Under øjnene
2.800 DKK
Mundvige
Også kaldet Marionetlinjer
2.500 DKK
Kæbelinje
3.000 DKK
Hage
2.500 DKK
Over læbe
1.500 DKK
Øreflipper
1.500 DKK
Nasolabial fuer
2.500 DKK
Opløsning af filler
Første opløsning
1.500 DKK
Opfølgende opløsninger
500 DKK

Prisliste for Sklerosering

Lovpligtig konsultation
Lægekonsultation hos Atle Wærsted – se datoer
Gratis
Enkelt lille kar
900 DKK
Mindre område
1.800 DKK
Større område
2.500 DKK

Prisliste for Botox

Lovpligtig konsultation
Lægekonsultation hos Atle Wærsted – se datoer
Gratis
1 område
Bekymringsrynke, panderynker eller smilerynker
1.300 DKK
Indtil d. 1/4 1.040 DKK
2 områder
Bekymringsrynke, panderynker eller smilerynker
2.300 DKK
Indtil d. 1/4: 1.840 DKK
3 områder
Bekymringsrynke, panderynker og smilerynker
3.000 DKK
Indtil d. 1/4: 2.400 DKK
Masseter
Også kaldet Tyggemuskel
1.800 DKK
Indtil d. 1/4: 1.440 DKK
Brynløft
900 DKK
Indtil d. 1/4: 720 DKK
Gummysmile
Også kaldet Tandkødssmil
900 DKK
Indtil d. 1/4: 720 DKK
Bunnylines
Også kaldet 'Rynker på næse'
900 DKK
Indtil d. 1/4: 720 DKK
Hals
Lille
1.600 DKK
Stor
2.600 DKK
Nedadvendt mundvige
700 DKK
Indtil d. 1/4: 560 DKK
Hage
700 DKK
Indtil d. 1/4: 560 DKK
Rynker over læbe
500 DKK
Indtil d. 1/4: 400 DKK
Lipflip
500 DKK
Indtil d. 1/4: 400 DKK

Prisliste for Hårfjerning

Ønsker du flere områder? Betal 100% af prisen på det dyreste område og 50% af prisen på alle efterfølgende områder.
Lovpligtig konsultation
Gratis
Hovedbund
1.750 DKK
Overlæbe
500 DKK
Mellem brynene
500DKK
Kinder
500 DKK
Skæg
1.250 DKK
Bakkenbarter
800 DKK
Hals
500 DKK
Begge armhuler
500 DKK
Hele arme (begge)
1.250 DKK
Overarme
800 DKK
Underarme
800 DKK
Hænder
500 DKK
Nakke
800 DKK
Hel ryg
1.500 DKK
Nedre ryg / Lænd
800 DKK
Bryst
800 DKK
Mave
1.250 DKK
Nedre mave
500 DKK
Baller
800 DKK
Intim (hele trusseområdet)
1.000 DKK
Bikinilinje
800 DKK
Hele ben
1.750 DKK
Lår
1.250 DKK
Under ben
1.250 DKK
Fødder
500 DKK
Andet område

Prisliste for SkinPen

Hudanalyse
Gratis
Enkelt behandling
1.500 DKK
Indtil d. 1/3: 1.125 DKK
Tilvag: Hals & decolleté
1.000 DKK
Indtil d. 1/3: 750 DKK
Forløb, 3 behandlinger
4.000 DKK
Indtil d. 1/3: 3.000 DKK
Forløb tilvalg: Hals & decolleté
2.000 DKK
Indtil d. 1/3: 1.500 DKK

Prisliste for Skinbooster

Lovpligtig konsultation
Gratis
Forløb, 3 behandlinger
4.000 DKK
Indtil d. 1/8: 3.000 DKK
Indtil d. 1/5: 3.200 DKK
Enkelt behandling
1.500 DKK
Indtil d. 1/8: 1.125 DKK
Indtil d. 1/5: 1.200 DKK

Prisliste for IPL Hudforyngelse

Betal for 3 eller flere behandlinger samtidig, og spar 20% på hele beløbet. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Lovpligtig konsultation
Gratis
Ansigt
1.700 DKK
Bryst
1.200 DKK
Hals
1.200 DKK

Prisliste for IPL mod kar

Betal for 3 eller flere behandlinger samtidig, og spar 20% på hele beløbet. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Lovpligtig konsultation
Gratis
Ansigt
1.700 DKK
Bryst
1.200 DKK
Kinder
800 DKK
Næse / mindre område
500 DKK

Prisliste for PRP

Lovpligtig konsultation
Gratis
PRP (Hud eller hår), Enkelt behandling
2.500 DKK
PRP (Hud eller hår), 3 behandlinger
6.000 DKK

Prisliste for Vampyrbehandling

Lovpligtig konsultation
Gratis
Vampyrbehandling, Helt ansigt
3.500 DKK
3x Vampyrbehandling, Helt ansigt
8.400 DKK

Prisliste for Svedbehandling

Lovpligtig konsultation
Lægekonsultation hos Atle Wærsted – se datoer
Gratis
Begge håndflader
3.000 DKK
Begge armhuler
3.000 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

5 stjerner på Trustpilot

Vi er stolte over at have tusindevis af tilfredse og glade kunder – hør fra nogle af dem her.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare."

Name Surname

Position, Company name

"Er igang med et hovedbunds forløb hos Pernille i Helsingør. God service, og man føler sig velkommen fra det sekund man træder ind af døren. Gode snakke om forløbet og forventninger. Intet dårligt at sige om Alma klinikken og Pernille herfra :)"
"Jeg føler mig altid taget rigtigt godt imod og resultatet taler for sig selv. Jeg bliver aldrig lokket ud i behandlinger jeg ikke har brug for, men får altid fantastisk vejledning i forhold til mine ønsker."

Tine

11. janaur 2024

"Havde en rigtig god oplevelse. Super søde og meget professionelle. Man føler sig enormt velkommen og de kigger på hvad der passer helt specielt til dig og vejleder derefter."

Jette Østergaard

18. oktober 2023

"Er igang med et hovedbunds forløb hos Pernille i Helsingør. God service, og man føler sig velkommen fra det sekund man træder ind af døren. Gode snakke om forløbet og forventninger. Intet dårligt at sige om Alma klinikken og Pernille herfra :)"
"Fantastisk kompetent og fagligt dygtig. Allerede ved første besøg fik jeg tillid til Vivian. Har tidligere fået mange forskellige behandlinger, I forskellige klinikker. Det er slut nu, vil fremover kun bruge Vivian."

Jeannie Jepsen

14. marts 2024

"Når det drejer sig om ansigtet, er det primært vigtigt at føle sig trygt. Hos Alma Klinik foregår procedurerne “by the book”, så man kan kun glæde sig til et helt perfekt resultat. Venlig og professionel personale, rene og stilfulde omgivelser, en lang liste af behandlinger - det har vi manglet i Helsingør!"

Victoria

22. januar 2024

"[...] Jeg er så glad for, at jeg tog beslutningen og lod Vivian trylle. Jeg har længe ønsket at anbefale Alma Klinik og Vivian, og nu har jeg endelig chancen for at opfordre alle til at kontakte Vivian og hendes klinik, hvis man ønsker et resultat, man ikke fortryder.

Mille

4. december 2023

"Søde og venlige, der bliver taget godt hånd om én. Jeg fik god information inden behandlingen og jeg har været super glad for resultatet. Jeg kommer helt sikker igen."

Name Surname

Position, Company name

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.