Finansering

Finansering med Klarna

Alma Klinik modtager betaling med Klarna, så du har mulighed for at købe dine behandlinger og produkter i dag, og udskyde din betaling. Du kan enten dele betalingen op i rater, eller udskyde den med 30 dage.

Opdel din betaling i rater

Opdel din betaling i 3 rater med 30 dages mellemrum. Minimum 350kr. / Maksimum 50.000 kr.

Udskyd din betaling

Udskyd din betaling med 30 dage og få din behandling allerede i dag.

Opret dig hos Klarna og udskyd dine betalinger

Alma Kliniks samarbejde med Klarna gør det muligt for dig som kunde hos os, at udskyde din betaling eller opdele den i rater, så du har mulighed for at få dine behandlinger når du vil.

Spørgsmål til finansiering

Hvordan gør jeg?

Finansering af dit køb hos Alma Klinik gennem Klarna, kræver at du er oprettet som bruger hos Klarna – det kan du gøre her.

Når du er oprettet, skal du blot scanne den QR kode vi viser til dig i kassen ved betaling, og gennemføre betalingen over din mobil.

Hvad er mine finanseringsmuligheder?

Alma Klinik kan ikke garantere de konkrete finansieringsmuligheder hos Klarna på et givent tidspunkt. Dog vil der som udgangspunkt både være mulighed for 30 dages udskydelse af den fulde betaling, samt mulighed for opdeling i 3 rater.

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål til finansering af dine behandlinger hos Alma Klinik er du altid velkommen til at kontakte os.