Artikel
5
minutters læsning

Forbered din hud på sommeren med Skinbooster

Sommeren er efterhånden lige om hjørnet, og en rigtig god måde at forberede din hud på en periode med (forhåbentlig) masser af sol og vand, er ved at give din hud et fugtboost. Ønsker du at gå sommeren i møde med en flot glød, en mere sund og fugtet hud, samt en forbedret hudstruktur, så er behandling med Skinbooster det helt rigtige valg til dig.

Udgivet den 19. april 2024
Skrevet af
Pernille Lund Jeske

Hvad er Skinbooster?

Skinbooster er en procedure, der forbedre hudens glød og struktur, reducerer aldringstegn - og tab af hudens fasthed, ved at booste de nye hudceller, der ligger i underhuden, og som venter på at komme op til hudens øverste lag. Skinbooster består af en injicerbar filler (elastisk gel), med hyaluronsyre som hovedingrediens. Hyaluronsyre er et protein, der hjælper til at fugte og fylde huden. Helt naturligt producerer kroppen selv hyaluronsyre, men allerede fra 25 års alderen falder denne naturlige produktion, hvorfor det kan være yderst gavnligt at tilføre huden ekstra hyaluronsyre med hjælp fra en skinbooster-behandling. Skinbooster kan bedst beskrives som, at man smører huden inde fra med fugtserum. 

Ejal 40

Ejal 40 har et stort indhold af hyaluronsyre, hvilket gør netop denne Skinbooster til en af de bedste på markedet. Produktet er designet til at fugte huden indefra, og har en fantastisk evne til at trække væske til sig – ligesom en svamp. Netop derved genskabes elasticiteten i huden, som resulterer i en mere jævn hudstruktur, samt skaber en smuk og sund glød. 

Hvordan foregår en behandling?

Skinboosterbehandlingen må kun udføres af autoriseret kosmetisk sundhedspersonale. Skinboosteren injiceres med en lille spidsnål under øverste hudlag i fem forskellige punkter i midt-ansigtet. Man kan også behandle hals, decolleté og hænder med Skinbooster. Behandlingen varer fra start til slut cirka 30 minutter.

Proceduren er minimalt invasiv, og kræver normalt ingen nedetid. Dog kan nogle kunder opleve let hævelse, blå mærker eller rødme ved indstiksstederne, som forsvinder igen inden for et par dage. 

Hvor længe holder resultatet?

Effekten af en Skinbooster-behandling varer typisk mellem 6-12 måneder. Dette er dog individuelt, da faktorer som alder, hudtype og livsstil også har en betydning for holdbarheden. Behandlingen er altså ikke permanent, og bør derfor gentages for at vedligeholde resultatet og effekten. Jeg anbefaler som udgangspunkt minimum to behandlinger med Skinbooster om året for det bedste resultatet. 

Hvem henvender behandlingen sig til?

En behandling med Skinbooster må kun udføres på personer over 18 år. Før din behandling skal du til en gratis og uforpligtende for-undersøgelse hos en kosmetisk sygeplejerske, hvorefter der skal gå minimum 48 timer, før du må modtage behandlingen. Gravide og ammende må ikke behandles med Skinbooster.

Hør Pernille fortæller om Skinbooster i denne video

Vis alle hårfjerningspriser (ny 2024 prisliste)

Lovpligtig konsultation
Gratis
Hovedbund
1.750 DKK
Overlæbe
500 DKK
Mellem brynene
500DKK
Kinder
500 DKK
Skæg
1.250 DKK
Bakkenbarter
800 DKK
Hals
500 DKK
Begge armhuler
500 DKK
Hele arme (begge)
1.250 DKK
Overarme
800 DKK
Underarme
800 DKK
Hænder
500 DKK
Nakke
800 DKK
Hel ryg
1.500 DKK
Nedre ryg / Lænd
800 DKK
Bryst
800 DKK
Mave
1.250 DKK
Nedre mave
500 DKK
Baller
800 DKK
Intim (hele trusseområdet)
1.000 DKK
Bikinilinje
800 DKK
Hele ben
1.750 DKK
Lår
1.250 DKK
Under ben
1.250 DKK
Fødder
500 DKK
Andet område
Artiklen er skrevet af
Pernille Lund Jeske
Kosmetisk sygeplejerske
Modtag skønhedstips, event invitationer og meget mere
Skriv dig op til nyhedsbrevet, og vær den første der ved besked om tilbud, nyheder og andet
Ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev accepterer du vores privatlivspolitik.
Mange tak. Du er nu skrevet op til vores nyhedsbrev, og kan se frem til at være blandt de første der høre om nyheder, events og kampagner hos Alma Klinik.
Ups. Noget gik galt – prøv venligst igen.