Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Forside / Den lovpligtige konsultation

Den lovpligtige konsultation

Alt du skal vide om den lovpligtige konsultation.
Punkt 1
48 timer

Det er et lovkrav at konsultationen skal finde sted mindst 48 timer før behandlingen.

Punkt 2
Forskellige typer

Der er forskellige typer konsultationer. Det er derfor vigtigt du booker en konsultation, hvis du ikke har været til den pågældende behandling hos Alma Klinik før.

Punkt 3
Fysisk fremmøde

Loven siger, at konsultationen skal foregå fysisk i klinikken. Vi kan derfor desværre ikke tilbyde konsultation over telefon eller videomøde.

Punkt 4
Den skal foretages af os

Det er også et lovmæssigt krav, at konsultationen er foretaget af os. Derfor er konsultationer du må have haft hos andre klinikker, ikke gældende i Alma Klinik.

Punkt 5
Gælder i 2 år

Hvis du f.eks. har været til konsultation før en fillerbehandling, er denne gældende i 2 år. I denne periode kan du altså booke fillerbehandlinger, uden at skulle til konsultation først.

Punkt 6
Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til konsultationer eller andet, så tag endelig kontakt til os.

De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu