Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Behandling hos Alma Klinik

Microneedling med
SkinPen

Med behandling med skinpen er det muligt at behandle fine linjer, grov hudstruktur ujævn hudtone, ar efter akne samt strækmærker. Behandlingen er sikker at anvende på alle hudtoner, og dermed populær verden over. 

GRATIS HUDANALYSE
Er du usikker på hvorvidt SkinPen© er den rigtige løsning til dig og din hud? Book en gratis hudanalyse her.

Hvad kan filler bruges til?

Tryk her, og se hvad vi kan behandle med brug af filler.

Se priser på de forskellige behandlingsformer

Alt du skal vide om SkinPen behandlingen

Overordnet om behandlingen
Selve behandlingen foregår via at den patenterede SkinPen-maskine påføres engangsnåle med en justerbar længde på 0,25 til 2,5 mm. På den måde er det muligt at behandle alle områder i ansigtet og kroppen, ved at justere nålens længde, så den passer til din huds tykkelse og pågældende problematik du henvender dig med.

Kollagen dannelsen fremmes
Under behandlingen vil nålene blive kørt i tre forskellige passager, hvorpå der skabes tusindevis af usynlige huller i læderhuden. Kroppen vil opfatte det som, at den har været udsat for en skade, og sårhealingsprocessen vil gå i gang. Resultatet er, at kollagen-dannelsen fremmes i huden, hvilket medfører bedre hudkvalitet og udstråling. Behandlingen suppleres med anvendelse af hydrogel, som er med til at mindske fugttab og friktion imens SkinPen behandlingen foretages.

Det praktiske...
Du kan forvente at behandlingen varer over 20 min. Det er muligt at mindske ubehag ved at du ankommer ti minutter før din behandling, og får påsmurt lokalbedøvende lidokain. Efter selve behandlingen kan huden forekomme rød og øm. ”Hullerne” i huden vil være åbne i 24 timer efter behandlingen, og derfor er vigtigt kun at anvende godkendte cremer til det efterfølgende døgn. Disse cremer indgår som en fast del af din behandlings pris. Det frarådes at anvende make-up de første 24 timer efter behandlingen er afsluttet. 

Enkelt behandling eller kurforløb
Behandlingen kan bruges som en enkeltstående behandling, eller som et mindre eller større kurforløb på 3-6 behandlinger. Behandlingerne kan foretages med 4 ugers mellemrum. Resultatet af din behandling kan ses allerede efter fire uger, men den fulde effekt vil forekomme efter et halvt år, hvor kollagen-produktionen fortsat aktiveres. Er du i tvivl om SkinPen er den rette behandling for dig, så er du velkommen til at booke dig ind til en gratis og uforpligtende hudanalyse ved vores kosmetiske sygeplejersker.

Gratis Hudanalyse

Mette Wiingaard
Kosmetisk sygeplejerske, hudplejeekspert
mette@almaklinik.dk

Er du usikker på om Alma Glød er det rigtige for dig og din hud? Så kan du få en helt gratis og uforpligtende hudanalyse hos vores kosmetiske sygeplejerske og hudplejeekspert Mette.

Book tid hos Mette nu
FØR / EFTER

Resultater med SkinPen

SkinPen er en ekstrem effektiv metode til at afhjælpe ar efter acne, fine linjer, strækmærker, ujævn hudtone og mere.

Personen på billedet her har været gennem et forløb på 6 behandlinger med SkinPen.

FØR / EFTER

Resultater med Filler

Mange af vores kunder er rigtig glade for vores fillerbehandlinger, hvoriblandt vores behandlinger af læber specielt er et hit.

Se her en række eksempler på forskellige typer før/efter filler resultater, eller gå til vores Instagram og se et hav af eksempler på glade kunder, som vi har haft gennem tiden.

Se mere på Instagram

Prisliste for SkinPen

Gratis hudanalyse

Gratis

Enkelt behandling

1.500 DKK

Pakke med 3 behandlinger

4.000 DKK
Forårskampagne - 20%
Du kan i foråret 2023 spare 20% på SkinPen behandlinger hos Alma Klinik. Rabatten er ikke fratrukket på ovenstående priser.
Gå til den fulde prisliste med alle vores behandlinger
NYHED – KØB ONLINE

Julegavekort

Køb online nu – spar 25%
Sælges til d. 24. december.
De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu

Ofte stillede spørgsmål om filler

Hvilke filler produkter anvendes der?
Hvad skal jeg forvente efter en filler behandling?
Hvad skal jeg vide før en filler behandling?
Hvordan foregår en filler behandling?
Har du andre spørgsmål? Vi anbefaler du skriver til kontakt@almaklinik.dk hvor en af vores eksperter hurtigst muligt kan komme med et svar til dig.