SkinPen©

SkinPen© behandlingen er en microneedling behandling, som ved brug af små nåle, aktiverer hudens kollagen og elastin produktion, som har en hudforyngende effekt, og samtidig er effektiv mod fine linjer, acne-ar, strækmærker, grov hudstruktur, ujævn hudtone og pigmentforandringer.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt efter 3-5 mdr.

Ca. 30 min behandlingstid

Permanent holdbarhed*

Gratis hudanalyse tilbydes

*Holdbarheden forudsætter god behandling af din hud efterfølgende, eksempelvis ved benyttelse af solcreme dagligt.
Hvorfor vælge behandling med SkinPen©?

SkinPen© behandlingen er klinisk dokumenteret til at have en særlig effektiv virkning på at øge kollagen produktion samt reducere ar, fine linjer, strækmærker, pigmentforandringer og grov hudstruktur. Udover dette er der en række fordele ved microneedling behandlingen:

  • Kort nedetid efter behandlingen.

  • FDA-godkendt microneedling behandling.

  • Kan bruges på alle hudtyper – året rundt.

  • Høj tilfredshed med behandlingens resultater

  • Meget lav sandsynlighed for uønskede bivirkninger

Alt om SkinPen©

Hvordan virker behandlingen med SkinPen©?

SkinPen© er en microneedling behandling, hvilket betyder at der anvendes små tynde nåle på hudens overflade. Nålene penetrerer huden med en dybde der kan variere mellem 0,5mm til 2,5mm, afhængigt af hvad netop din hud responderer bedst på.

Hudens naturlige helingsproces efter behandlingen med disse nåle, vil øge hudens egen produktion af kollagen og elastin, som har et særdeles effektivt hudforyngende resultat.

Hvordan forløber behandlingsforløbet?

SkinPen© behandlingen kan enten udføres som en enkeltstående behandling, eller som et kurforløb, afhængigt af dine forventninger til resultatet. For nærmere information omkring hvad der er det rigtige for dig, anbefaler vi du booker en gratis hudanalyse hos en kosmetiske sygeplejerske

Gør behandlingen med SkinPen© ondt?

Behandlingen med SkinPen© er en behandling hvor huden penetreres af små tynde nåle. Det er naturligt at nogle vil opleve at visse områder vil kunne mærkes mere end andre, under behandlingen. Mange oplever dog, at behandlingen ikke er videre smertefuld.

Oplevelsen af smerten forbundet med behandlingen er individuel, og vi tilbyder derfor eventuel bedøvelsescreme, i de områder du måtte synes var smertefulde.

Hvor lang tid holder resultatet?

Resultatet af en SkinPen behandling viser sig gradvist og har i princippet en livslang positiv effekt på din hud. Forvent et markant bedre resultat ved gentagne behandlinger med SkinPen og ved god generel god hudpleje.

Vi anbefaler et forløb på mindst 3 behandlinger, med vedligeholdende behandlinger 1-2 gange om året.

Hvad er microneedling?

Microneedling er en hudforyngende kosmetisk behandling, der bruges til at forbedre hudens udseende og sundhed. Denne procedure indebærer brugen af en lille, håndholdt enhed, der indeholder mikroskopiske nåle. Disse nåle laver små, kontrollerede huller i det øverste lag af huden, også kendt som epidermis.

Formålet med microneedling er at stimulere hudens naturlige helingsproces. Når nålene trænger ind i huden, udløses kroppens naturlige reaktion, hvilket medfører øget produktion af kollagen og elastin. Disse to proteiner er afgørende for at opretholde hudens fasthed, elasticitet og ungdommelige udseende.

Microneedling kan hjælpe med at reducere eller forbedre en række hudproblemer, herunder fine linjer og rynker, akne-ar, strækmærker, store porer, pigmentforandringer og generel teksturforbedring. Det er en skånsom og minimalt invasiv procedure, der normalt udføres af kvalificerede kosmetiske specialister.

Prisliste for SkinPen©

Hudanalyse
Gratis
Forløb, 3 behandlinger
4.000 DKK
Enkelt behandling
1.500 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.