Hudforyngelse med IPL

Med Nordlys IPL er det muligt at forbedre uens hudtone og struktur i ansigtet, hals og bryst. Samt reducere fine linier og mindre akne ar.  Det vil ofte være nødvendigt med 2-3 behandlinger med ca 6 ugers interval.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.
Ydelsen tilbydes kun i Helsingør.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt med det samme

30 - 45 min behandlingstid

Permanent holdbarhed*

Gratis forundersøgelse påkrævet

*Holdbarheden forudsætter god behandling af din hud efterfølgende, eksempelvis ved benyttelse af solcreme dagligt.
Hvorfor vælge hudforyngelse med IPL?

IPL er effektivt ved behandling af ujævn hudtone, som kan opstå på baggrund af eksponering for sollys uden anvendelse af solfaktor. Her vil huden kompensere ved at danne mere melanin, som skaber hyperpigmenteringen. Dette får huden til at syne ældre end den er. Behandlingen foregår ligeledes ved, at den mørke pigment bliver destrueret af varmen fra IPL laseren (ca. 70 grader i et milisekund).

Alt om IPL hudforyngelse

Hvad er IPL?

Behandlingen bliver udført med en teknologi (laserteknologi) som populært kaldes IPL eller 'Intenst Pulserende Lys'. Dette er en form for laserlys med forskellige bølgelængder, som kan indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden. Denne teknologi sikrer, at behandlingen foregår under hudens overflade, og kun lokalt der hvor ujævnhederne i huden findes.

Det er dog vigtigt at bemærke, at man ikke kan komme langt de fleste ujævnheder i hudtonen til livs med en enkelt behandling. Det vil ofte være nødvendigt med 3 behandlinger med ca. 6 ugers interval.

Skal jeg til forundersøgelse før min behandling?

Ja. Før vi kan behandle dig, skal vi se dig til en forundersøgelse, som foretages af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Vores konsultationer er altid gratis og uforpligtende, og der er intet udløb på konsultationens gyldighed.

Hvor mange behandlinger anbefales

Det er i langt de fleste tilfælde ikke muligt at komme frem til et tilfredsstillende resultat med en enkelt behandling. Ofte vil det være nødvendigt med 3 behandlinger med ca. 6 ugers interval.

Hvordan er forløbet efter behandlingen?

Efter endt behandling er det almindeligt at trække mørkt op i det behandlede område. Dette er et tegn på, at behandlingen har været effektiv, da det underliggende pigment her er på vej til hudens overflade, for at blive afstødt.

Hvor længe holder resultatet?

Holdbarheden af resultatet efter en behandling med ikke-permanente fillers, afhænger af hvilket områder, der er behandlet. Det kan dog også svinge fra person til person.

Som oftest vil man opleve at resultatet af en behandling i læberne holder 8-12 måneder, og andre områder, f.eks. kindben eller under øjnene, holder over et år.

Hvor kan man behandle?

  • Ansigt
  • Hals
  • Bryst

Prisliste for IPL hudforyngelse

Betal for 3 eller flere behandlinger samtidig, og spar 20% på hele beløbet. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Lovpligtig konsultation
Gratis
Ansigt
1.700 DKK
Bryst
1.200 DKK
Hals
1.200 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.