Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Alle behandlinger / IPL Hudforyngelse
Behandling hos Alma Klinik

Hudforyngelse med IPL

Med Nordlys IPL er det muligt at forbedre uens hudtone og struktur i ansigtet, hals og bryst. Samt reducere fine linier og mindre akne ar.  Det vil ofte være nødvendigt med 2-3 behandlinger med ca 6 ugers interval.

Første behandling?
Bemærk at du skal til konsultation mindst 48 timer før din behandling. Book gratis her.

Hvor kan man forynge huden med IPL?

Tryk her, og se hvor vi kan forynge huden ved brug af IPL.

Se priser på de forskellige behandlingsformer
Hudforyngelse med IPL

Genskab en jævn hudtone

IPL er effektivt ved behandling af ujævn hudtone, som kan opstå på baggrund af eksponering for sollys uden anvendelse af solfaktor. Her vil huden kompensere ved at danne mere melanin, som skaber hyperpigmenteringen. Dette får huden til at syne ældre end den er. Behandlingen foregår ligeledes ved, at den mørke pigment bliver destrueret af varmen fra IPL laseren. (ca. 70 grader i et milisekund)

Detaljer om behandlingen

Behandlingstid:
30 - 45 min
Bedøvelse:
Ingen
Nedetid / Opheling:
Ingen
Resultat synligt:
Med det samme
Holdbarhed:
Permanent
Konsultation:
Gratis

Her er hvad du skal vide om Hudforyngelse med IPL

Om behandlingen
Ved Alma klinik anvender vi udelukkende den mest effektive og sikre behandlingsmetode fra Ellipse Nordlys, som udføres af vores kosmetiske specialsygeplejersker. 

Efter endt behandling er det almindeligt at trække mørkt op i det behandlede område. Dette er et tegn på, at behandlingen har været effektiv, da det underliggende pigment her er på vej til hudens overflade, for at blive afstødt.

Hvor mange gange skal jeg behandles?
Ved Alma klinik anbefaler vi et forløb på 3-5 behandlinger, for at komme ujævnhederne i hudtonen til livs.   

Det kan i visse tilfælde være nødvendigt med et par vedligeholdende behandlinger om året. Holdbarheden af behandlingen afhænger meget af hvordan huden ældes naturligt efterfølgende, samt solvaner og anvendelse af solfaktor i de eksponerede områder. 

FØR / EFTER

Resultater med Filler

Mange af vores kunder er rigtig glade for vores fillerbehandlinger, hvoriblandt vores behandlinger af læber specielt er et hit.

Se her en række eksempler på forskellige typer før/efter filler resultater, eller gå til vores Instagram og se et hav af eksempler på glade kunder, som vi har haft gennem tiden.

Se mere på Instagram

Prisliste for hudforyngelse med IPL

Husk at det er lovpligtigt at møde op til en fysisk konsultation min. 48 timer før en filler behandling. Vi tilbyder konsultationen gratis, læs mere her.

Lovpligtig konsultation

Gratis

Ansigt

1.700 DKK

Bryst

1.200 DKK

Hals

1.200 DKK
20% rabat
Betal for 3 eller flere behandlinger samtidig, og få 20% rabat på hele beløbet. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Gå til den fulde prisliste med alle vores behandlinger
NYHED – KØB ONLINE

Julegavekort

Køb online nu – spar 25%
Sælges til d. 24. december.
De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu