Filler behandlinger

Med Ikke-Permanent Filler kan man genskabe fugt og fylde i ansigtet, samt glatte rynker og folder. Ydermere kan man genskabe volumen i læber, kindben, hage og under øjne, så der opnås et naturligt friskere udseende.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt med det samme

Ca. 30 min behandlingstid

Op til 12 mdr. holdbarhed

Gratis forundersøgelse påkrævet

Hvorfor vælge behandling med fillers?

Mange oplever at de med alderen taber fylde i ansigtet. For nogen kan det medføre, at man kommer til at se ældre ud, end man føler sig. Med ikke-permanent filler kan vi genskabe den tabte fylde, hvilket også gør behandlingen til en af de mest populære kosmetiske behandlingsformer. Nogle af de mest populære behandlinger med filler er læber, kindben og kæbelinje. Se prislisten længere nede, for at få det fulde overblik over hvad du kan få behandlet med brug af ikke-permanent filler hos Alma Klinik.

Før / efter resultater med filler

Se nogle af de resultater der er blevet skabt i Alma Klinik.

Modellen er behandlet med 0,7 ml. filler fordelt i over- og underlæben.

Modellen er behandlet med 1 ml. filler i hver side af kæbelinjen og 0,5 ml. i hagen.

Modellen er behandlet 1 ml. filler fordelt i over- og underlæben.

Populært hos Alma Klinik

Læbeforstørrelse med filler

En af vores allermest populære filler behandlinger hos Alma Klinik, er vores læbeforstørrelse, også kaldet lipfiller. Læberne er noget af det der fylder allermest i vores udstråling som mennesker, og derfor er det selvfølgelig for langt de fleste, en stor beslutning af få lavet denne behandling.

Alma Lips

Hos Alma Klinik har vi siden starten lavet læber, som ikke har til formål at lave en markant ændring på dit udtryk, men derimod fremhæve din naturlige skønhed. Vores fokus er derfor altid på at lave et par læber der passer til netop dig. Alma Lips er både en behandling for dig der ønsker at give din naturlige volumen i et lille pift, og for dig der ønsker en mere defineret kant på din læber.

Prisen afhænger af mængden af anvendt filler.

Læs mere

Alt om fillers

Hvilke områder kan behandles med fillers?

Fillers kan bruges til at skabe volumen samt skulpturere næsten alle områder i ansigtet. Nedenfor ser du en liste over alle de typiske områder vi behandler med fillers:

 • Læber (Vi tilbyder behandlingerne 'Classic Lips' og 'Alma Lips' – se forskellen her)
 • Næse (rettelse af skæv næseryg)
 • Kindben
 • Hage
 • Under øjnene (mod mørke rander) 
 • Mundvige

Har du et konkret spørgsmål til et ansigtsområde du ønsker behandlet, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores søde personale.

Skal jeg til forundersøgelse før min behandling?

Ja. Før vi kan behandle dig, skal vi se dig til en forundersøgelse, som foretages af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Det er vigtigt at huske, at der i Danmark er lovkrav om, at man har 48 timers betænkningstid fra konsultationen finder sted til vi kan behandle dig. Vores konsultationer er altid gratis og uforpligtende, og der er intet udløb på konsultationens gyldighed.

Hvordan foregår behandlingen?

Til en behandling med filler vil du møde en af vores dygtige og søde kosmetiske sygeplejersker, som alle har samme fokus på Alma Kliniks mission om at skabe harmoniske og naturlige resultater. Behandlingen vil ca. tage 30 minutter, men dette kan variere lidt afhængigt af behandlingens omfang.

Vi forsøger altid at gøre behandlingen så smertefri som overhovedet muligt. Er du bekymret for smerten forbundet med behandlingen, tilbyder vi bedøvende creme på behandlingsområdet.

Hvordan er forløbet efter behandlingen?

Resultatet af din behandling ses med det samme, dog kan man efter behandlingen risikere hævelse, rødme/ømhed og blå mærker. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil i langt de fleste tilfælde aftage i løbet af et par dage. Der kan opstå små ujævnheder, som om nødvendigt kan masseres væk af behandleren ved en touch-up. Disse ujævnheder er ofte ikke synlige, selvom de kan mærkes under huden.

Hvis du efter 14 dage stadig ikke finder resultatet tilfredsstillende, tilbyder vi i Alma Klinik en gratis touch-up, hvor vi laver de eventuelle finjusteringer der er behov for.

Læs venligst spørgsmålet 'Er der risici ved behandlingen?' nedenfor, for at blive klogere på de sjældne bivirkninger der kan opstå efter en behandling.

Hvor længe holder resultatet?

Holdbarheden af resultatet efter en behandling med ikke-permanente fillers, afhænger af hvilket områder, der er behandlet. Det kan dog også svinge fra person til person.

Som oftest vil man opleve at resultatet af en behandling i læberne holder 8-12 måneder, og andre områder, f.eks. kindben eller under øjnene, holder over et år.

Hvem kan ikke behandles med filler?

 • Børn og unge under 18 år.
 • Gravide eller ammende.
 • Vi må ikke behandle med 'ikke-permanent' filler i et område der tidligere er behandlet med såkaldt 'permanent' filler.
 • Hvis du er i blodfortyndende behandling eller har alvorlig sygdom behandler vi ikke.
 • Oplys hvis du har en aktiv infektion i de områder du ønsker behandlet. Hvis du har haft herpes labialis (forkølelsessår) skal du have forbyggende behandling med aciclovir før du kan behandles i dette område.
 • Oplys hvis du har kroniske smitsomme infektioner som HIV eller smitsom leverbetændelse.

Er der risici ved behandlingen?

Vi oplever i meget sjældne tilfælde, at der er visse risici ved behandling med filler.

En meget sjælden risiko er, at filleren injiceres direkte i et kar. Ved tegn til blokering af kar (smerter og helt bleg hud) skal du kontakte klinikken hurtigst muligt, hvor vi om nødvendigt ville kunne opløse produktet med Hyalase og bruge andre præparater der kan vise sig nødvendige.

En anden sjælden risiko er dannelse af knuder dybt i huden, der kan opstå uger eller måneder efter behandlingen, enten pga. en reaktion i huden der kaldes 'Granulomdannelse', eller på grund af en kronisk infektion i randen af fillermaterialet med såkaldt biofilmdannelse. Kontakt klinikken hvis du har mistanke om sen knudedannelse, da denne tilstand kan behandles.

Enkelte får bumselignende udslet, som kan vare et par dage. Der ses sjældent akut infektion. Hvis dette opstår, kan det afhjælpes med antibiotikabehandling.

Prisliste for filler

Lovpligtig konsultation
Gratis
Alma Lips (Læbeforstørrelse)
0.5 ml
1.500 DKK
0.7 ml
1.800 DKK
1 ml
2.500 DKK
V-shape (Kæbelinje, Kindben og Hage)
Fra 3.500 DKK
Næse
2.500 DKK
Kindben
Fra 2.500 DKK
Tindninger
Fra 3.000 DKK
Under øjnene
2.800 DKK
Mundvige / Marionetlinjer
2.500 DKK
Kæbelinje
3.000 DKK
Hage
2.500 DKK
Øreflipper
2.500 DKK
Nasolabial fuer
2.500 DKK
Opløsning af filler
1.500 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.