Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Tak for et brag af en åbningsdag!

Tak for et brag af en åbningsdag!

Tilmeld dig
Forfatter
Vivian Thygesen
Kategori
Nyhed
Dato
16 august 2022

Lørdag var en af de helt store dage i Alma Kliniks relativt korte historie. Vi åbnede dørene for vores afdeling i Helsingør, og blev fuldstændig overvældet over den støtte i viste os – af hjertet tak.

En dag til mindebogen

Lørdag d. 13 august blev en noget så særlig dag for mig, og alle andre forbundet til Alma Klinik. Vi havde i uger, ja egentlig måneder, op til åbningen knoklet på højtryk for at blive klar til denne dag, helt uden at vide, hvor mange der ville dukke op. Det må siges at vi blev positiv overraskede.

Der var nemlig lige omkring 150 af jer søde gæster der stak næsen forbi til vores åbningsdag i Helsingør. Mange skulle booke en tid og nogle kom også bare forbi, for at få et glas bobler, og se de nyistandsatte lokaler. Til jer alle skal der lyde et kæmpe tak!

Dagen går lige i mindebogen, og vi er hos Alma Klinik mere motiveret end nogensinde, til at behandle alle jer smukke og dejlige mennesker.

Tak for den varme velkomst, Helsingør.

De kærligste hilsner,

Vivian Thygesen

Tilmeld dig

Bemærk at alle deltagere skal have tilmeldt sig gennem formularen.
Tak for din interesse!
Vi vender hurtigst muligt tilbage over SMS eller mail og bekræfter hvorvidt der stadig er pladser.
Oops! Noget gik galt – prøv igen.
Bemærk at du IKKE er tilmeldt begivenheden før du modtager en bekræftelse på mail eller SMS.