Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Eksklusiv rynkebehandling aften i Helsingør

Eksklusiv rynkebehandling aften i Helsingør

Tilmeld dig
Forfatter
Vivian Thygesen
Kategori
Begivenhed
Dato
10 november kl 17-20

Alma Klinik inviterer hermed til behandlingsaften torsdag d. 10 november, hvor vi har 25% på alle vores rynkebehandlinger. Der er kun 25 pladser, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil have en plads!

Lidt om aftenen

Torsdag d. 10 november mellem 17-20 vil 25 heldige deltagere få muligheden for at deltage i en rynkebehandling behandlingsaften i Alma Klinik Helsingør. Gæsterne vil være i selskab med vores to behandlere Vivian Thygesen og Mette Wiingaard, og der vil være 25% rabat på alle rynkebehandlinger på aftenen. Herudover vil i bydes på lidt bobler som i kan sidde og hygge med inden eller efter behandlingerne.

Alle deltagere vil modtage et ca. tidspunkt for deres behandling inden aftenen, så det kræves ikke man deltager under alle 3 timer.

En eksklusiv event

Eventet er ekslusivt i den forstand, at der kun er 25 pladser, og tilmelding sker ved først til mølle princippet. Helt lavpraktisk skal du tilmelde dig her på siden, og afvente bekræftelse fra os på mail. Først efter modtagelse af denne bekræftelse, er du sikker på at have en plads.

Tilmeld dig dog gerne selvom du skulle være lidt sent på den, da vi laver en venteliste, hvis der skulle komme afbud.

Vigtigt: Husk konsultation

For de deltagere der ikke har været til rynkebehandling konsultation i klinikken før, skal de huske at gøre dette før eventet. Søndag d. 30 oktober er der mulighed for at booke rynkebehandling konsultation hos vores læge Atle.

Tilmeld dig

Bemærk at alle deltagere skal have tilmeldt sig gennem formularen.
Tak for din interesse!
Vi vender hurtigst muligt tilbage over SMS eller mail og bekræfter hvorvidt der stadig er pladser.
Oops! Noget gik galt – prøv igen.
Bemærk at du IKKE er tilmeldt begivenheden før du modtager en bekræftelse på mail eller SMS.