Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Alma Klinik åbner i Helsingør

Alma Klinik åbner i Helsingør

Tilmeld dig
Forfatter
Niclas von Kohl
Kategori
Begivenhed
Dato
Lørdag d. 13 august

Lørdag d. 13 august åbner vi dørene for vores nye afdeling i Helsingør. Læs mere om dagen, hvor du blandt andet kan få 30% på alle vores behandlinger.

DATOEN

Lørdag d. 13 august er dagen hvor Alma Klinik endelig åbner dørene for vores helt nye og store klinik i Helsingør. Kom forbi, få et glas bobler og vær en af de allerførste til at booke en behandling i vores nye afdeling.

30% RABAT PÅ ALLE BEHANDLINGER

Alle der kommer forbi klinikken mellem 12:00 - 14:00 vil kunne få hele 30% på en booking af en af vores skønne behandlinger.

FÅ EN GOODIEBAG

De 20 første kunder der booker en behandling på dagen vil få en goodiebag med cremer håndplukket af vores dygtige kosmetiske sygeplejerske og ejer, Vivian Thygesen. Herudover vil den indeholde et gavekort til Alma Klinik på 500,-

FIND KLINIKKEN

Klinikken ligger på 2. sal til venstre i Stengade 53b 3000 Helsingør. Adressen er tæt på Helsingør station, og der findes massere af parkeringsmuligheder i byen. Skriv meget gerne til os, hvis i skal have hjælp til at finde parkering eller andet.

Vi glæder os til at se jer til nogle hyggelige timer i dejlige Helsingør!

Tilmeld dig

Bemærk at alle deltagere skal have tilmeldt sig gennem formularen.
Tak for din interesse!
Vi vender hurtigst muligt tilbage over SMS eller mail og bekræfter hvorvidt der stadig er pladser.
Oops! Noget gik galt – prøv igen.
Bemærk at du IKKE er tilmeldt begivenheden før du modtager en bekræftelse på mail eller SMS.