Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Forside / Forskellen på 'Classic' og 'Russian' lips

Ofte stillet spørgsmål

Forskellen på 'Classic' og 'Russian' lips

'Classic' Lips

Ønsker du en læbe behandling med et mere diskret look?
Så er 'Classic' Lips en behandling for dig.

Ved 'Classic' Lips opnår du en naturlig volumen og et lille pift til læberne. Behandlingen er ideel for dig som ikke ønsker den helt store forandring, men et mere naturligt look. Behandlingen er også egnet til de mere aldrende læber, hvor ønsket er at genvinde tabt volumen.

Priserne for 'Classic' Lips er 1.200 DKK for 0.5 ml, 1.500 DKK for 0.7 ml og 2.000 DKK for 1 ml. Antal ml er ikke bindende ved booking, og du kan sammen med din behandler beslutte dig for mængden på behandlingsdagen.

'Russian' Lips

Ved Russian Lips vil læbens form ofte ændre sig.

Målet er at løfte læben, skabe en mere defineret kant og samtidig bevare en flad profil. Hvor meget volumen der skal tilføjes læberne, er individuelt og aftales med dig. Det vil ofte kræve mere end en enkeltbehandling for at opnå det ønskede resultat.

Priserne for 'Russian' Lips er 1.500 DKK for 0.5 ml, 1.800 DKK for 0.7 ml og 2.500 DKK for 1 ml. Antal ml er ikke bindende ved booking, og du kan sammen med din behandler beslutte dig for mængden på behandlingsdagen.

Hvilken behandling skal du vælge?

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og læbens anatomi og ved den lovpligtige konsultation guider vi dig om valg af læbe behandling, samt antal ml. der skal anvendes.

De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu