Vampyrbehandling (PRP & SkinPen©)

Den meget omtalte Vampyrbehandling, særligt kendt i forbindelse med Kardashian familien, er en revolutionerende hudforygende behandling, hvor vi benytter en kombination af SkinPen© og vækstfaktorer fra dit eget blod (PRP).
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt efter ca. en uge

30-45 min behandlingstid

Permanent holdbarhed*

Gratis forundersøgelse påkrævet

*Holdbarheden forudsætter god behandling af din hud efterfølgende, eksempelvis ved benyttelse af solcreme dagligt.
Hvorfor vælge Vampyrbehandling?

Vampyrbehandlingen er en af de mest omtalte hudforyngende kosmetiske behandlinger i hele verden – og med god grund. Behandlingen blander to veldokumenterede og yderst effektive hudforyngende behandling, nemlig PRP injektion og microneedling (SkinPen©).

Ved først at tvinge huden i gang med en naturlig genopbygningsproces ved hjælp af microneedling, og derefter benytte kroppens egen næringsstoffer (blodplasma/PRP), får man givet huden de optimale forudsætninger for at fremstå glattere, fastere og mere forfrisket.

Alt om Vampyrbehandling

Hvordan foregår Vampyrbehandlingen?

Vampyrbehandlingen er kort sagt en kombination af microneedling (SkinPen©) og anvendelse af kroppens eget blodplasma, også kaldet PRP.

Helt konkret foregår behandlingen ved at du får taget en blodprøve. Herefter taget vi dit blod og centrifugerer det, så vi står tilbage med det næringsrige blodplasma, som vi er interesseret i at booste din hud med.

Efter denne proces vil blodplasmaet påføres og du vil blive behandlet med microneedling (SkinPen©). Under behandlingen vil du kunne mærke prik i huden.

Dybden af behandlingen med microneedling vil blive justeret løbende, da hudtykkelse og hudens sensitivitet er varierende fra person til person. Med andre ord kan vi skræddersy behandlingen til netop dig, og opnå det optimale resultat.

Hvem har gavn af en Vampyrbehandling?

Vampyrbehandlingen er gavnlig for både mænd og kvinder som er ude efter en friskere, fastere og glattere hud. Mere specifikt er behandlingen særlig effektiv til dig, som lider af pigmentforandringer og ar, eksempelvis efter akne. Behandlingen er også effektiv mod fine linjer og grove porer.

Skal jeg til forundersøgelse inden behandling?

Ja, før behandlingen skal vi i følge lovgivningen se dig til en forundersøgelse.

Forundersøgelsen foretages af en kosmetisk sygeplejerske, som udover at indlede din journal og sætte sig ind i dine behov og forventninger til behandlingen, også vil vurdere om du er kandidat til netop denne behandling.

Der er IKKE 48 timers betænkningstid ved vampyrbehandling, og behandlingen kan derfor ske lige efter konsultationen. Vælg konsultationen 'Gratis PRP konsultation v. kosmetisk sygeplejerske' når du booker online.

Hvor mange behandlinger anbefales?

Hudforyngelse er altid en løbende proces, og selvom vampyrbehandlingen er blandt de klart mest effektive behandlingsformer, anbefaler vi at du får 3 behandlinger med ca. 1 måneds mellemrum, så vi kan sikre det bedst mulige resultat.

Behandlingen kan ske året rundt.

Hvorfor vælge vampyrbehandlingen i stedet for en normal hudforyngende PRP behandling?

Forskellen på vampyrbehandling og en 'normal' PRP hudforyngelse, er helt simpelt kombinationen med microneedling (SkinPen©). Ved at kombinere disse to behandlingsformer øger vi behandlingens effekt.

Effekten øges da behandlingernes individuelle effekter komplimenterer hinanden rigtig godt. Med microneedlingens 'skade' på huden, som påtvinger den at starte en naturlige genopbygningsproces, er det oplagt at tilføre huden de fantastiske næringsstoffer der findes i blodplasmaet (PRP), som den kan bruge under genopbygningen.

Hvornår kan jeg se resultatet af behandlingen?

Resultatet af behandlingen vil vise sig løbende i op til 6 uger efter selve behandlingen. Dog vil man i mange tilfælde opleve øget glød og udstråling ca. en uge efter.

Ar, fin linjer mm. skal dog typisk bruge flere behandlinger, før der opnås et tilfredsstillende resultat.

Er der bivirkninger forbundet med behandlingen?

Rødme umiddelbart efter behandlingen er en helt normal bivirkning ved behandlingen. Dette vil typisk være helt væk indenfor 48 timer, mange gange meget hurtigere.

Tørhed, kløe og let afskalning og også normale bivirkninger, og du vil af denne grund også få fugtgivende creme med hjem efter behandlingen. Dette er dog også kortvarige bivirkninger.

Blå mærker efter PRP-injektionerne kan i nogle tilfælde forekomme.

Brug meget geren solcreme med faktor 30 eller derover 3-4 uger efter behandlingen.

Prisliste for Vampyrbehandling

Lovpligtig konsultation
Gratis
Vampyrbehandling, Helt ansigt
3.500 DKK
3x Vampyrbehandling, Helt ansigt
8.400 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.