Svedbehandling med botox

Ukontrollerbar svedproduktion, eller overdreven svedtendens, kan resultere i en række gener, og sætte begrænsninger i hverdagen for de, som er ramt af det. Med botox kan vi på effektiv vis behandle mod denne tendens, og komme dine gener til livs.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt med det samme

Ca. 30 min behandlingstid

Op til 12 mdr. holdbarhed

Gratis forundersøgelse påkrævet

Hvorfor vælge svedbehandling?

Svedbehandling er en behandling som er særdeles effektiv til dig der kæmper med overdreven svedtendens eller hyperhidrose. Hos Alma Klinik kan vi med botox gå ind og blokere nervesignalerne, så svedproduktionen i det behandlede område stoppes. Vi har mulighed for at behandle mod overdreven svedtendens i armhuler og håndflader.

Alt om svedbehandling

Hvordan kommer jeg i gang? (konsultation hos læge)

Før du kan behandles mod overdreven svedtendens med botox hos Alma Klinik, skal du forbi vores ansvarlige læge til en gratis og uforpligtende konsultation. Dette er en lovkrav, da botox er et receptpligtigt middel.

Til konsultationen tager i et snak om dine forventninger og behov, og eventuel behandlingshistorik. Derudover vil du blive spurgt om en række helbredsmæssige spørgsmål, så vi er sikre på at du er en forsvarlig kandidat til behandlingen.

Konsultationen tager 10-15 minutter, og du vil efter denne være godkendt til at få botox behandlinger i Alma Klinik.

Du kan altid booke din tid online. Du vil dog nok opleve, at der er færre tider hos lægen end ved andre bookinger. Dette skyldes at lægen er forbi hver afdeling en gang om måneden.

Hvilke områder kan der behandles mod overdreven svedtendens?

Hos Alma Klinik har vi mulighed for at behandle mod overdreven svedtendes i både håndflader og armhuler. Bemærk at svedbehandlingen udelukkende har effekt i det behandlede område, da botox har lokal virkning.

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen foregår ved at botox injiceres direkte under huden ved armhulen, hvor der ses at være hårvækst, da det er her svedkirtlerne har deres primære aktivitet. Botox virker i området ved at det blokkere signalerne fra nerverne til svedkirtlerne, og dermed vil svedsekretionen blive reduceret i området.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden behandling?

Det anbefales at du undgår barbering et par dage inden behandlingen. Hårvæksten i armhulerne skal være kort men synlig, for at lokalisere hvor svedkirtlerne er mest aktive. Behandlingen kan også ske ved håndfladerne, hvor dette selvfølgelig ikke er gældende.

Hvor længe holder resultatet?

Holdbarheden er 7-8 måneder, hvor det anbefales at få gentaget behandlingen, inden svedproduktionen er tilbage til sit udgangspunkt. Behandlingen må tidligst gentages efter 6 måneder. Efter behandlingen kan det behandlede område opleves lettere hævet og rødt i de efterfølgende timer.

Er der bivirkninger ved behandlingen?

Som bivirkning kan man opleve, at den øgede svedtendens føres til andre steder på kroppen, men det er yderst sjældent dette sker.

Prisliste for svedbehandling

Lovpligtig konsultation (hos læge)
Gratis
Begge håndflader
3.000 DKK
Begge armhuler
3.000 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.