Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Alle behandlinger / Svedbehandling
Behandling hos Alma Klinik

Svedbehandling

Overdreven svedtendens (også kaldet axillær hyperhidrose) er kendetegnet ved ukontrollerbar svedproduktion, der også opleves i hvilende tilstand. Tendensen resulterer typisk i, at man oplever store plamager af sved på tøjet, ikke er komfortabel med at give hånd, eller på lignende måde oplever det socialt hæmmende. En af de bedste måder at komme denne problemstilling til livs på, er ved brug af botox.

Første behandling?
Bemærk at du skal til konsultation mindst 48 timer før din behandling. Book gratis her.

Hvad kan filler bruges til?

Tryk her, og se hvad vi kan behandle med brug af filler.

Se priser på de forskellige behandlingsformer
Svedbehandling

En behandling der kan øge din livskvalitet

Behandlingen foregår ved at produktet injiceres direkte under huden ved armhulen, hvor der ses at være hårvækst, da det er her svedkirtlerne har deres primære aktivitet. Botox virker i armhulen ved at det blokkerer signalerne fra nerverne til svedkirtlerne, og dermed vil svedsekretionen blive reduceret i området. Inden behandlingen anbefales det ikke at du barberer dig et par dage inden. Hårvæksten skal være kort men synlig, for at lokalisere hvor svedkirtlerne er mest aktive. Behandlingen kan også ske ved håndfladerne.

Effekten af botox vil indtræde efter 2-14 dage. Holdbarheden er 7-8 måneder, hvor det anbefales at få gentaget behandlingen, inden svedproduktionen er tilbage til sit udgangspunkt. Behandlingen må tidligst gentages efter 6 måneder. Efter behandlingen kan det behandlede område opleves lettere hævet og rødt i de efterfølgende timer. Som bivirkning kan man opleve, at den øgede svedtendens føres til andre steder på kroppen, men det er yderst sjældent dette sker. Det anbefales at man efter undgår hård motion og sauna de første 24 timer efter behandlingen. Dette er for at sikre, at botoxen ikke har effekt andre steder end hvor det er blevet injiceret lokalt.

Detaljer om behandlingen

Behandlingstid:
30 - 40 min
Bedøvelse:
Ingen
Nedetid / Opheling:
Op til 14 dage
Resultat synligt:
Efter 2-14 dage
Holdbarhed:
7-8 mdr.
Konsultation:
Gratis
FØR / EFTER

Resultater med Filler

Mange af vores kunder er rigtig glade for vores fillerbehandlinger, hvoriblandt vores behandlinger af læber specielt er et hit.

Se her en række eksempler på forskellige typer før/efter filler resultater, eller gå til vores Instagram og se et hav af eksempler på glade kunder, som vi har haft gennem tiden.

Se mere på Instagram

Prisliste for Svedbehandling

Husk at det er lovpligtigt at møde op til en fysisk konsultation min. 48 timer før en botox behandling. Vi tilbyder konsultationen gratis, læs mere her.

Lovpligtig konsultation (skal være gældende for botox)

Gratis

Svedbehandling ved håndflader

2.900 DKK

Svedbehandling ved armhuler

Fra 3.000 DKK
Bemærk at behandlinger med frapris afgøres af mængden af botox der bruges ved behandling, da dette kan varierer en del fra person til person.
Gå til den fulde prisliste med alle vores behandlinger
NYHED – KØB ONLINE

Julegavekort

Køb online nu – spar 25%
Sælges til d. 24. december.
De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu