Skinbooster

Behandlingen med Skinbooster er en injektionsbehandling, som øger hudens fugt og glød. Hos Alma Klinik bruges bl.a. Ejal40, Seventy Hyal 2000 og Sunekos.

Book tid til en gratis forkonsultation i dag, og blive vejledt omkring Skinboosters af en kosmetisk sygeplejerske.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Efter 1 -2 dage

Ca. 30 min behandlingstid

Op til 9 mdr. holdbarhed

Gratis forundersøgelse påkrævet

Hvorfor vælge behandling med skinbooster?

Skinbooster behandlingen er til dig der ønsker en opfriskning af huden. Med Skinbooster tilføjes der øget fugt og glød til ansigtet, og samtidig minimeres fine linjer, rynker og ar. Skinbooster har effekt i helt op til 9 måneder, og er en meget populær behandling, både hos mænd og kvinder.

Alt om Skinbooster

Hvordan virker Skinboosters?

Skinbooster er en form for filler, som giver mere fugt og glød, og ikke øger volumen i huden, som andre fillers gør.

Skinbooster injiceres under ansigtets hud, hvor den går ind og skaber øget hydrering og dermed en øget glød og en bedre smidighed i huden. Skinboosters kan herudover bruges mod fine linjer samt rynker og ar.

Hvad er fordelene ved Skinbooster?

Skinbooster er en behandling med flere fordele. Generelt er det en behandling der er velegnet til at skabe 'liv' i huden. Det gør det bl.a. ved at øget fugten og dermed gløden i huden, øge elasticiteten og smidigheden, minimere fine linjer, samt reducere rynker og ar.

Hvilken Skinbooster er bedst til mig?

Hos Alma Klinik er forkonsultationen altid gratis. Her kan du i samarbejde med den kosmetiske sygeplejerske, finde frem til hvilken af vores Skinboosters der passer bedst til din hud og dine ønsker.

Hvilke Skinboosters anvendes i Alma Klinik?

Hos Alma Klinik benytter vi forskellige Skinbooster produkter, afhængigt af dine behov og ønsker. Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker hjælper dig med udvælger netop det produkt der passer bedst til dig, som en del af dit forløb i klinikken.

Du kan hos Alma Klinik behandles med:

  • Ejal40
  • Seventy Hyal 2000
  • Sunekos

Skal jeg til konsultation?

Hvis du ikke er blevet konsulteret for filler hos Alma Klinik før, skal du ifølge lovgivningen kommer til en fysisk forkonsultlation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, mindst 48 timer før vi må behandle dig.

Konsultationen er udover at være lovpligtig før behandling, også en oplagt måde at opstarte dit forløb, og lade os blive klogere på dine udfordringer, behov og ønsker.

Hvor længe holder resultatet?

Holdbarheden af resultatet efter en behandling med Skinbooster, kan variere fra person til person, og derfor siger vi mellem 6-9 måneder.

Hvem er egnet til behandlingen?

Behandlingen er velegnet til både kvinder og mænd. Det er dog et krav, at du er fyldt mindst 18 år.

Prisliste for Skinbooster

Lovpligtig konsultation
Gratis
Forløb, 3 behandlinger
4.000 DKK
Enkelt behandling
1.500 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.