PRP behandling

PRP er en behandling hvor vi ved brug af en blodprøve fra dig, udvinder den næringsrige blodplasma, som ved injektion booster din hud med vækstfaktorer, der øger dens evne til at genopbygge sig selv og producere kollagen.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt efter en eller to behandlinger

30-60 min behandlingstid

Permanent holdbarhed*

Gratis forundersøgelse påkrævet

*Holdbarheden forudsætter god behandling af din hud efterfølgende, eksempelvis ved benyttelse af solcreme dagligt.
Hvorfor vælge behandling med PRP?

Behandling med PRP er en revolutionerende behandling, som kan bruges både hudforyngende og mod hårtab. Det unikke ved behandlingen er, at vi bruger dit eget blodplasma til at give huden, eller hårsækkene, et fantastisk boost. Behandlingen er gavnlig for de der ønsker en friskere og mere jævn hud, samt de der kæmper med hårtab.

PRP-behandlingen kan med fordel kombineres med
SkinPen© – det vi kalder Vampyrbehandlingen.

Alt om PRP

Hvordan virker PRP?

PRP-behandlingens gode resultater skyldes, at vi ved at tage en blodprøve fra dig, kan udvinde dine egne vækst- og regenerativefaktorer, som der findes høje niveauer af i blodplasmaet.

Behandlingen gør altså brug af din krops egne unikke vækstfaktorer, og er på denne måde helt specialiseret til dig. Dette sikrer at vi får aktiveret hudens helende egenskaber og produktion af kollagen, må mest effektive vis.

Hvordan foregår behandling med PRP?

Behandlingen starter ved at du får taget en blodprøve af en kosmetisk sygeplejerske. Herefter centrifugerer vi blodet for at udvinde blodplasmaet på en sikker og klinisk måde. Efterfølgende indsprøjtes plasmaet helt overfladisk i huden.

Behandlingen tager 30-60 min., fra man kommer, til man forlader klinikken.

Hvordan kan PRP hjælpe mod hårtab?

Når vi bruger PRP mod hårtab, er resultatet indivudelt. Den hyppigste virkning er, at hårtabet stoppes efter ca. 3-4 behandlinger. Andre oplever dog også, at hårvæksten startes igen, i områder hvor den ellers var stoppet.

PRP kan have denne effekt ved hårrødderne, da vi ved behandlingen bruger dit eget blodplasma, og dermed dine egne vækstfaktorer, som forbedre blodforsyningen til hårrødderne.

Hvem har gavn af en PRP behandling?

PRP behandling er til dig der ønsker at bekæmpe hårtab, reducere ar og strækmærker, og til dig der sørger en mere jævn hudstruktur.

PRP behandlingens bedste resultater sker når den kombineres med SkinPen© (microneedling), en behandling vi kalder Vampyrbehandling, som du kan læse mere om her.

Skal jeg til forundersøgelse inden behandling?

Ja, før behandlingen skal vi i følge lovgivningen se dig til en forundersøgelse.

Forundersøgelsen foretages af en kosmetisk sygeplejerske, som udover at indlede din journal og sætte sig ind i dine behov og forventninger til behandlingen, også vil vurdere om du er kandidat til netop denne behandling.

Der er IKKE 48 timers betænkningstid ved PRP, og behandlingen kan derfor ske lige efter konsultationen. Vælg konsultationen 'Gratis PRP konsultation v. kosmetisk sygeplejerske' når du booker online.

Hvor mange behandlinger anbefales?

Både hvad der angår hudforyngelse med PRP og PRP mod hårtab, skal der flere behandlinger til, før et tilfredsstillende resultat vil kunne ses.

Ved hudforyngelse anbefaler vi ca. 3 behandlinger, og ved hårtab kan der godt skulle bruges flere.

Behandlingen kan ske året rundt.

Er der bivirkninger forbundet med behandlingen?

I forbindelse med PRP injektionerne med PRP ses let hævelse og rødme. Dog vil du med med meget stor sanddsynlighed være i stand til at genoptage dit arbejde mm. umiddelbart efter behandlingen.

Andre bivirkninger kan være små blå mærker efter injektionerne, som vil forsvinde efter nogle dage. Ligesom ved alle andre injektioner, er der også en lav sandsynlighed for, at der kan opstå infektion i huden, PRP er dog 100% naturlig, og sandsynligheden for infektion opstår er meget lav.

Prisliste for PRP

Lovpligtig konsultation
Gratis
PRP (Hud eller hår), Enkelt behandling
2.500 DKK
PRP (Hud eller hår), 3 behandlinger
6.000 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.