Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Alle behandlinger / Ansigtspeeling
Behandling hos Alma Klinik Helsingør

Alma Glød
Ansigtspeeling

Alma Glød er en luksuriøs ansigtsbehandling, hvor vi anvender videnskabeligt formuleret produkter fra det australske hudplejemærke Asap. Behandlingen er særligt udviklet til målrettet at understøtte hudens naturlige eksfolieringsproces, samt at fugte i dybden med nærende anti-age cremer og serums.

GRATIS HUDANALYSE
Er du usikker på hvorvidt Alma Glød er den rigtige løsning til dig og din hud? Book en hudanalyse gratis her.

Alma Glød er til dig der døjer med...

Tryk her og læs mere

Se priser på de forskellige behandlingsformer

Hvordan forløber en
behandling med Alma Glød?

ASAP AHA/BHA MASK

I starten af behandlingen vil din kosmetiske sygeplejerske starte med at dobbeltafrense din hud i ansigtet, her for at sikre, at din hud er bedst mulig modtagelig overfor de to efterfølgende behandlingsmasker fra Asap.

ASAP AHA/BHA MASK

Den første maske du vil få påført er selve frugtsyremasken. Denne er en mild syrepeel, der med en ph-værdi på 4,5 vil egne sig til de fleste hudtyper og tilstande. Masken fungerer ved, at den blødgør de bindinger der holder de døde hudceller ved øverste hudlag sammen, og dermed vil disse blive afstødt, hvilket resulterer i en fornyet og mere ungdommeligt udseende hud. Masken er baseret på kaolinler, som effektivt medvirker til at rense ud dybt i hudens porer og mindsker dermed synligheden af tilstopninger og urenheder. Masken vil sidde på i 5-20 minutter, alt efter din huds individuelle tolerance, samt hvilken problematik du henvender dig med.

PURE HYDRATING MASK

Denne maske er det afsluttende element i Alma Glød. Det er en fugtgivende og lindrende maske bestående af de bedste de bedste ingredienser fra Asap’s produktsortiment. Med blandt andet aloe vera, hyaluronsyre, niacinamide, grøn te og vitamin c,  dannes der grundlag for en velhydreret og balanceret hud. Det anbefales at masken får lov til at sidde på huden resten af dagen efter behandlingen er udført. Huden kan renses som vanligt efterfølgende. 

Ved Alma Klinik anbefaler vi at du anvender Asap’s produkter til hjemmebrug for at optimere og vedligeholde dit resultat af Alma Glød. Vejledning til valg af daglige hudplejerutine indgår som en gratis og fast del af behandlingen.

Gratis Hudanalyse

Mette Wiingaard
Kosmetisk sygeplejerske, hudplejeekspert
mette@almaklinik.dk

Er du usikker på om Alma Glød er det rigtige for dig og din hud? Så kan du få en helt gratis og uforpligtende hudanalyse hos vores kosmetiske sygeplejerske og hudplejeekspert Mette.

Book tid hos Mette nu
FØR / EFTER

Resultater med Filler

Mange af vores kunder er rigtig glade for vores fillerbehandlinger, hvoriblandt vores behandlinger af læber specielt er et hit.

Se her en række eksempler på forskellige typer før/efter filler resultater, eller gå til vores Instagram og se et hav af eksempler på glade kunder, som vi har haft gennem tiden.

Se mere på Instagram

Prisliste for Ansigtspeeling

Hudanalyse

GRATIS

Alma Glød Ansigtspeeling

850 DKK

Alma Glød forløb, 3 behandlinger

2.000 DKK
Gå til den fulde prisliste med alle vores behandlinger
NYHED – KØB ONLINE

Julegavekort

Køb online nu – spar 25%
Sælges til d. 24. december.
De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu

Ofte stillede spørgsmål om peeling

Ingen spørgsmål endnu.
Har du andre spørgsmål? Vi anbefaler du skriver til kontakt@almaklinik.dk hvor en af vores eksperter hurtigst muligt kan komme med et svar til dig.