Karbehandling med IPL

Alma Klinik anvender markedets mest effektive udstyr til reduktion af blodsprængninger / karsprængninger i ansigtet. Vi behandler f.eks. næse og kinder.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.
Ydelsen tilbydes kun i Helsingør.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt efter 2-3 måneders forløb

30-45 min behandlingstid

Permanent holdbarhed

Gratis forundersøgelse påkrævet

Hvorfor vælge behandling af karsprængninger?

Kar og diffus rødme kan anses for at være et alderstegn, da man her vil have været eksponeret for flere miljømæssige påvirkninger, som kan være direkte årsag til karsprængningerne. Overhuden vil tilmed også gradvist vil blive tyndere igennem livet, og dermed give anledning til at de underliggende kar bliver mere tydelige. I dag kan karsprængninger og diffus rødme i ansigtet og på brystet behandles effektivt med IPL (intense pulsating light).

IPL er tilmed også effektivt til at behandle aktiv akne, samt den rødme der kan forekomme i huden ved aknear. Lyset vil her gå direkte ned og påvirket de mange blodkar der befinder sig om talgkirtlen, og dermed sørge for, at talgkirtlen bliver mindre. På den måde mindskes talg-produktionen, som menes at være en af de primære årsager til akne.

Før / efter resultater med filler

Se nogle af de resultater der er blevet skabt i Alma Klinik.

Modellen er behandlet med 0,7 ml. filler fordelt i over- og underlæben.

Modellen er behandlet med 1 ml. filler i hver side af kæbelinjen og 0,5 ml. i hagen.

Modellen er behandlet 1 ml. filler fordelt i over- og underlæben.

Alt om karbehandling

Hvad er karbehandling og hvor kan det anvendes?

Laser eller IPL lys afgives i korte glimt og trænger et lidt ind i huden, hvor det absorberes af blodet i de tynde, overfladiske kar, der har udvidet sig så meget, at man kan se røde pletter i huden eller røde/violette/blå karsprængninger. Når laser/IPL-lyset rammer det udvidede, defekte kar, der indeholder blod som absorberer lyset, varmes karret op, ødelægges og forsvinder, enten med det samme eller i løbet af nogle uger.

Karbehandling med laser/IPL bruges fortrinsvis i ansigt, på hals, décolleté, skuldre, ryg, ben eller arme.

Skal jeg til forundersøgelse før min behandling?

Inden du kan blive behandlet, skal du komme til en konsultation hos lægen eller en sygeplejerske. Før konsultationen bedes du læse den skriftlige patientinformation om behandlingen, som du kan downloade her. Ved samtalen spørger vi til din helbredstilstand og om du tager noget medicin. Vi informerer om behandlingen med udgangspunkt i denne skriftlige information, besvarer dine spørgsmål, opretter journal og ordinerer behandling.

Vores konsultationer er altid gratis og uforpligtende, og der er intet udløb på konsultationens gyldighed.

Før, under og efter behandling

Før din karbehandling skal du først til en forundersøgelse – denne kan foregå på samme dag som din behandling. Til denne forundersøgelse sikre vi os, at du er kandidat til behandlingen. Se venligst 'Hvem kan ikke behandles?' nedenfor, for at blive klogere på hvad du ikke må op til en karbehandling.

Selve behandlingen opleves for de fleste relativt smertefri, nogen oplever prikkende varme. Nogengange kan en enkelt behandling være nok til at kar og pletter forsvinder, andre gange kræver det gentagne behandlinger med ca. 1 måneds interval.

Efter karbehandlingen kan der opstå let rødme, ømhed og hævelse, hvilket forsvinder 1-7 dage efter behandlingen. Ømhed og rødme straks efter behandlingen kan behandles med ispose. Se 'sjældne bivirkninger' nedenfor, for at blive klogere på eventuelle bivirkninger efter behandlingen.

Du bør undgå at blive solbrændt på det behandlede område 4 uger efter en behandling, benyt gerne solcreme med høj faktor. Undgå meget varme bade, sauna og lange bassinbade den første uge efter behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hos mange kan kar forsvinde efter én enkelt behandling, men du bør forberede dig på at det kan kræve flere behandlinger med en måneds interval, før det ønskede resultat opnåes. De fleste vil skulle bruge i mellem 1-3 behandlinger.

Hvor længe holder resultatet?

Resultatet af karbehandling er permanent. Det er dog vigtigt du benytter solfaktor og generelt passer på din hud, for at vedligeholde resultatet bedst muligt.

Hvem kan ikke behandles?

  • Børn og unge under 18 år.
  • Dig der har været eksponeret for kraftig UV ved behandlingsområdet inden for de seneste 4 uger inden behandling.
  • Dig der har brugt selvbruner eller spraytan op inden for de seneste 4 uger inden behandling
  • Dig der er på blodfortyndenede medicin eller i dagene op til behandling har taget smertestillende medikamenter med blodfortyndende effekt.

Prisliste for karbehandling

Betal for 3 eller flere behandlinger samtidig, og spar 20% på hele beløbet. Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Lovpligtig konsultation
Gratis
Ansigt
1.700 DKK
Bryst
1.200 DKK
Kinder
800 DKK
Næse / mindre område
500 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.