Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Alle behandlinger / IPL Karsprængninger
Behandling hos Alma Klinik

IPL mod Karsprængninger

Mange kender til problemer med røde karsprængninger og diffus rødme i huden, som kan være generende i hverdagen, og blusse op alt efter vejret, emotionel tilstand og andre miljømæssige påvirkninger. Ved Alma klinik anvender vi udelukkende den mest effektive og sikre behandlingsmetode fra Ellipse Nordlys, som udføres af vores kosmetiske specialsygeplejersker. 

Første behandling?
Bemærk at du skal til konsultation mindst 48 timer før din behandling. Book gratis her.

Hvor kan man fjerne kar?

Tryk her, og se hvor vi kan fjerne kar ved brug af IPL.

Se priser på de forskellige behandlingsformer
IPL mod karsprængninger

Fjern dine karsprængninger med IPL

Kar og diffus rødme kan anses for at være et alderstegn, da man her vil have været eksponeret for flere miljømæssige påvirkninger, som kan være direkte årsag til karsprængningerne. Overhuden vil tilmed også gradvist vil blive tyndere igennem livet, og dermed give anledning til at de underliggende kar bliver mere tydelige. I dag kan karsprængninger og diffus rødme i ansigtet og på brystet behandles effektivt med IPL (intense pulsating light).

IPL er tilmed også effektivt til at behandle aktiv akne, samt den rødme der kan forekomme i huden ved aknear. Lyset vil her gå direkte ned og påvirket de mange blodkar der befinder sig om talgkirtlen, og dermed sørge for, at talgkirtlen bliver mindre. På den måde mindskes talg-produktionen, som menes at være en af de primære årsager til akne.

Detaljer om behandlingen

Behandlingstid:
30 - 45 min
Bedøvelse:
Ingen
Nedetid / Opheling:
Ingen
Resultat synligt:
Med det samme
Holdbarhed:
Permanent
Konsultation:
Gratis

Her er hvad du skal vide om IPL mod karsprængninger

Hvordan foregår behandlingen?
Ved Alma klinik anvender vi udelukkende den mest effektive og sikre behandlingsmetode fra Ellipse Nordlys, som udføres af vores kosmetiske specialsygeplejersker.  Lysteknologien er specialudviklet til selektivt at ramme den røde farve i karrene (hæmaglobin) og dermed opvarmes karrene, hvorved de efterfølgende vil skrumpe sammen og dermed forsvinde, eller være mindre kosmetisk generende.

Efter din behandling kan der forekomme rødme og en anelse hævelse, men for de fleste vil dette være forbigående og gået i sig selv efter et par timer.  Behandlingen anses for at være mest velegnet til hudtype 1, 2 eller 3. Resultatet af behandlingen er permanent, da de kar der bliver fjernet lukkes sammen, og ikke bliver dannet igen. Dog vil IPL ikke fjerne tendensen til at danne nye kar.

Behandlingen kræver ikke bedøvelse, men der vil kunne mærkes en forbigående varme og smerte fra IPL-laseren, når apparaturet rammer huden.

Hvor mange gange skal jeg behandles?
Du kan som udgangspunkt regne med, at der skal 1-3 behandlinger til, for at opnå et tilfredsstillende resultat. Behandlingerne foretages med en måneds interval, og gerne i vinterhalvåret, da huden ikke må udsættes for direkte sol fire uger før og fire uger efter behandlingen. I dit behandlingsforløb anbefaler vi altid at du anvender faktor 50 dagligt, for at undgå bivirkninger ved behandlingen.

FØR / EFTER

Resultater med Filler

Mange af vores kunder er rigtig glade for vores fillerbehandlinger, hvoriblandt vores behandlinger af læber specielt er et hit.

Se her en række eksempler på forskellige typer før/efter filler resultater, eller gå til vores Instagram og se et hav af eksempler på glade kunder, som vi har haft gennem tiden.

Se mere på Instagram

Prisliste for IPL mod karspængninger

Husk at det er lovpligtigt at møde op til en fysisk konsultation min. 48 timer før en filler behandling. Vi tilbyder konsultationen gratis, læs mere her.

Lovpligtig konsultation

Gratis

Ansigt

1.700 DKK

Bryst

1.200 DKK

Kinder

800 DKK

Næse / mindre område

500 DKK
20% rabat
Betal for 3 eller flere behandlinger samtidig, og få 20% rabat på hele beløbet. Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Gå til den fulde prisliste med alle vores behandlinger
NYHED – KØB ONLINE

Julegavekort

Køb online nu – spar 25%
Sælges til d. 24. december.
De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu