Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Alle behandlinger / Permanent Hårreduktion
Behandling hos Alma Klinik

Permanent Hårreduktion

Permanent hårfjerning er en populær behandling, der slipper dig fri fra den evige barbering af ben, armhuler og andre dele af din krop. Bemærk at et permanent resultat opnåes efter 6-8 behandlinger.

Første behandling?
Bemærk at du skal til konsultation før din behandling. Book gratis her.

Hvor kan vi fjerne hår?

Tryk her, og se eksempler på områder vi kan hjælpe med.

Se priser på de forskellige behandlingsformer
OKTOBER KAMPAGNE
Hårfjerning
30% på et forløb i hele oktober

Skal du nå at blive hårfri inden sommeren 2023? Så skal du starte nu. Få 30% på et forløb på 6 behandlinger ved at booke den første i oktober.

30%
Book nu

*Gælder KUN hvis beløbet for alle 6 behandlinger betales ved første behandling | Gælder alle hårfjerning behandlinger | De 30% dækker ikke mere end 6 behandlinger, hvis du skal have flere behandlinger betales der fuld pris efter den 6 | Kampagnen gælder indtil d. 1 november 2022

Video introduktion

Alt du skal vide om behandlingen på 2 minutter

Permanent Hårreduktion

Undgå at bruge din tid på barbering

Mange bruger uanede mængder tid på barbering eller midlertidig hårfjerning på anden vis. Hårreduktion med laser fjerner sikkert og effektivt din hårvækst i udvalgte områder af kroppen med permanent virkning efter et forløb på 6-8 behandlinger. Hos Alma Klinik anvender vi Ellipse-laser til vores hårreduktion – en god og sikker løsning til permanent hårreduktion.

Bemærk at laser behandlingen af tekniske årsager er mest effektiv på personer med lys hud og mørke hår. Grå hår og tyndt dun kan ikke behandles.

Detaljer om behandlingen

Behandlingstid:
20 - 60 min
Bedøvelse:
Ingen
Nedetid / Opheling:
Ingen
Resultat synligt:
Efter 2 – 3 uger
Holdbarhed:
Permanent
Konsultation:
Gratis

Få her svar på nogle typiske spørgsmål om hårreduktion

Hvilken laser bruger vi til hårreduktion?
Hos Alma Klinik anvender vi den nyeste og mest effektive maskine på markedet, nemlig Nordlys-laser fra Ellipse. Hårreduktion med IPL- laser fjerner sikkert og effektivt din hårvækst i de ønskede områder af kroppen, og efter et endt forløb på 6-8 behandlinger, vil langt de fleste opleve, at deres hårvækst er blevet reduceret med optil 95%.    

Kan alle behandles?
I og med at lasermaskinen opfanger det pigment (melanin) der er i håret og hårsækken, vil der ikke være effekt på folk med helt grå eller hvide hår. Derfor er det ikke muligt at behandle alle. Book meget gerne en konsultation, så vurdere vi om behandlingen er oplagt for dig.

Hvordan foregår behandlingen?
Selve behandlingen foregår ved, at laserens lys vil ledes fra selve hårstrået til hårsækken, hvor den opvarmer hårsækken til ca. 70° i et par millisekunder, uden at påvirke det omkringliggende hud og væv.  Hårsækken vil nu blive destrueret, og dermed ikke være i stand til at danne et nyt hår.

Hvorfor skal jeg have flere behandlinger?
For at det er muligt at destruere hårsækken, så skal selve håret der leder lyset til hårsækken være i den anagene fase (vækstfasen). Det spænder vidt fra hvor mange procent af dine hår der er i den anagene fase, alt efter hvor på kroppen man kigger. F.eks. er 90% af dine hår på hovedet i vækstfase, imens kun 15-20% af dine hår er i vækstfase ved f.eks. benene og armhulerne. Derfor skal der flere behandlinger til at blive hårfri på kroppen.

Resultater

Kundehistorie

Hør om Sussis oplevelse med hårreduktion hos Alma Klinik

Prisliste for hårreduktion

(pr. behandling)

Den lovpligtige konsultation til hårreduktion skal ske inden behandlingen, men behandlingen kan udføres umiddelbart efter konsultation. Vi tilbyder konsultationen gratis, læs mere her.

Lovpligtig konsultation

Gratis

Bikinikant

700 DKK

Ryg

1.700 DKK

Begge underarme

1.200 DKK

Hele ben (begge)

3.000 DKK

Begge underben

1.500 DKK

Begge armhuler

500 DKK

Overlæbe

500 DKK

Hage

500 DKK

Brazil (hele trusseområdet)

1.000 DKK
Bemærk at listen er eksempler på behandlinger, har du specifikke områder i tankerne som ikke nævnes her, så kontakt vores personale angående en pris.
Gå til den fulde prisliste med alle vores behandlinger
NYHED – KØB ONLINE

Julegavekort

Køb online nu – spar 25%
Sælges til d. 24. december.
De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu

Ofte stillede spørgsmål om hårreduktion

Hvad skal jeg vide før min permanent hårfjerning behandling?
Hvordan forløber en permanent hårfjerning behandling?
Hvad skal jeg være opmærksom på efter en permanent hårfjerning behandling?
Hvordan fungerer laser teknologi?
Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Kan alle få en permanent hårfjerning behandling?
Har du andre spørgsmål? Vi anbefaler du skriver til kontakt@almaklinik.dk hvor en af vores eksperter hurtigst muligt kan komme med et svar til dig.