Permanent hårfjerning

Er du også træt af at bruge din tid på at barbere, plukke eller vokse hår? Alma Klink kan med IPL kraftigt reducere og i mange tilfælde fjerne din uønskede hårvækst med permanent effekt.
Gratis konsultation. Gratis touch-up. Fokus på dine behov.
Ydelsen tilbydes kun i Helsingør.

4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Mere end 6.000 udførte behandlinger

Fakta om behandlingen

Resultat synligt efter flere behandlinger

20 - 60 min behandlingstid

Resultatet er Permanent

Gratis forundersøgelse påkrævet

Hvorfor vælge at få en IPL behandling mod uønsket hårvækst?

Mange bruger igennem deres liv rigtig mange timer på at fjerne uønsket hårvækst. Typisk oplever vi også, at der kommer flere og flere hår med alderen, og udgifter og bøvl forbundet kan med tiden blive en trættende omgang. For både mænd og kvinder, der døjer med denne uønskede hårvækst forskellige steder på kroppen, kan permanent hårfjerning med laser være en rigtig god idé – både økonomisk og i forhold til at spare tid.

Før / efter resultater med filler

Se nogle af de resultater der er blevet skabt i Alma Klinik.

Modellen er behandlet med 0,7 ml. filler fordelt i over- og underlæben.

Modellen er behandlet med 1 ml. filler i hver side af kæbelinjen og 0,5 ml. i hagen.

Modellen er behandlet 1 ml. filler fordelt i over- og underlæben.

Alt om hårfjerning med IPL

Hvad er IPL?

Permanent hårfjerning bliver udført med en teknologi (laserteknologi) som populært kaldes IPL eller 'Intenst Pulserende Lys'. Dette er en form for laserlys med forskellige bølgelængder, som kan indstilles til at behandle forskellige farveforskelle i huden.

Når vi benytter vores IPL til hårfjerning, indstilles maskinen til at gå efter farveforskellen mellem pigmenten i hårene og hudens farve. Kort sagt, søger lyset ned gennem hårets pigment og varmer hårsækken op til en temperatur, hvor den destrueres. Denne teknologi sikrer, at behandlingen foregår under hudens overflade, og kun lokalt der hvor hårene findes.

Det er dog vigtigt at bemærke at man ved denne behandling ikke kan destruere alle hårsækkene i behandlingsområdet i samme omgang. Behandlingen skal ses som et forløb på 6-10 behandlinger, hvor vi gradvist får fjernet alle hårene i det ønskede område.

Hvad er vigtigt at vide inden behandlingen?

Der er nogle ting, du skal vide før du behandles med IPL mod uønsket hårvækst. Disse er også ting, som vil blive gennemgået til den lovpligtige forkonsultation inden behandlingen.

Undgå sollys (UV) og selvbruner i minimum 4 uger før
Det er meget vigtigt at du ikke har været eksponeret for sollys eller brugt selvbruner i mindst 4 uger, på det område der skal behandles. Dette skyldes at risikoen for forbrændning stiger markant, hvis du ikke kommer til behandlingen med hudens naturlige farve.

Undgå voksning på området i minimum 4 uger før
Er du vant til at vokse eller epilere området der skal behandles, er det vigtigt du stopper med dette mindst 4 uger inden dit behandlingsforløb starter.

Ikke alle kan behandles
Det er også vigtigt at vide, at det ikke er alle der er kandidater til en permanent hårreduktion behandling. Er du mørkere i huden, eller har du meget lyse hår, bl.a. fordi du har mistet pigmenten i hårene med alderen, kan laserlyset ikke lede varmen ned i hårsækken, og dette gør behandlingen markant mindre effektiv.

Vi udfører derudover ikke behandlingen på personer under 18 år, gravide eller ammende.

Hvorvidt du er kandidat til et effektivt behandlingsforløb, vil blive vurderet til den lovpligtige forkonsultation.

Hvordan foregår behandlingsforløbet?

Antal af behandlinger
Behandlingen mod uønsket hårvækst med IPL, kræver mere en én behandling. Det skyldes, at hårene i behandlingsområdet har forskellige vækstfaser, og at det kun er ca. 20% af dem der er aktive på et givent tidspunkt. Derfor kan vi ikke fjerne dem alle på samme tid.

Typisk siger vi, at et behandlingsforløb kræver 6-10 behandlinger, for at man når frem til det ønskede resultat. Antallet af behandlinger svinger fra person til person, og kan være svært at garantere. Hos Alma Klinik tilbyder vi 2 gratis behandlinger, hvis du som minimum køber 6 behandlinger samlet.

Behandlingsforløbets længde
Behandlingsforløbet er længerevarende, da vi ikke kan udføre behandlingerne lige efter hinanden. For at sikre at det ikke er de samme hår der er i vækstfase, skal der ca. gå 6 uger mellem hver behandling. Et behandlingsforløb mod uønsket hårvækst kan derfor godt tage omkring 12 måneder.

En sidebemærkning til dette er, at vi ikke kan behandle områder der har været eksponeret for UV i højere grad. Derfor vil vi i nogle tilfælde også være nødsaget til at holde en pause i behandlingsforløbet over sommeren, hvor mange er ude i solen, rejser sydpå mm.

Hvilken IPL-maskine bruger Alma Klinik?

Hos Alma Klinik bruger vi den markedsledende IPL-maskine fra Nordlys. Maskinen kan bruges til mange typer behandlinger, og hårreduktion er kun en af mange anvendelsesformål.

Forkortet behandlingstid
IPL maskinen fra Nordlys er grundet dens avancerede IPL teknologi, som er markedsledende, også en af de mest effektive lasermaskiner på markedet. Dette sikrer, at behandlingsforløbet bliver kortere end hvis man havde anvendt mindre effektive maskiner.

Det sikrer også at selve behandlingssessionerne bliver kortere. Hvor nogle maskiner kræver sessioner på flere timer, er den gennemsnitlige session hos Alma Klinik på ca. 30 minutter. Bemærk dog i denne sammenhæng, at sessionens varighed afhænger af omfanget og antallet af behandlingsområder.

Skånsom og mindre smertefuld behandling
Nordlys maskinens effektivitet sammenlagt med dens indbyggede kølingssystem gør, at behandlingen er mere skånsom og mindre smertefuld end ved brug af andre maskiner.

Hvor kan man fjerne uønsket hårvækst?

Overordnet set kan vi fjerne uønsket hårvækst på hele kroppen – både for mænd og kvinder. Ønsker du at vide om vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at booke dig ind til en gratis og uforpligtende forkonsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Da vores hår vokser i vækstfaser, er det ikke muligt at fjerne alle hårsække på én gang. Vi oplever typisk at det kræver ca. 8 behandlinger, før vi kan sige, at alle hårsækkene i behandlingsområdet er fjernet. Dette er dog meget individuelt, og kan derfor sagtens være mindre eller mere.

Hårsækkenes vækstfaser gør også at vi skal vente ca. 1,5 måned mellem behandlingerne. Hvis du ender med at skulle have 8 behandlinger før det fulde resultat ses, kan et hårreduktionsforløb altså godt tage mere end 12 måneder.

Bemærk at vi har en fast kampagne på hårreduktion, hvor du kan få 2 gratis behandlinger med i købet, hvis du køber 6 behandlinger ved forløbets start.

Prisliste for hårfjerning

Køb 6 behandling på én gang og få yderligere 2 behandlinger gratis
Lovpligtig konsultation
Gratis
Bikinikant
700 DKK
Brazil (Hele trusseområdet)
1.000 DKK
Hele ben (Begge)
3.000 DKK
Begge underben
1.500 DKK
Ryg
1.700 DKK
Begge armhuler
500 DKK
Begge underarme
1.500 DKK
Overlæbe
500 DKK
Hage
500 DKK

Gratis konsultation og kontrol

Hos Alma Klinik er vi med dig hele vejen, og det betyder blandt andet, at der følger gratis konsultation og kontrol med alle vores behandlinger.

Det siger vores kunder om os

Alma Klinik har 4.8 ud af 5 stjerner på Trustpilot og 5 ud af 5 stjerner på Google.

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Hun er så forstående og giver sig virkelig tid til at lytte og forventningsafstemme. Jeg har fået lavet læber, hage og botox, og alle gangene har jeg haft en lige så fantastisk oplevelse [...] Her kan man virkelig mærke at de i klinikken har fokus på den enkelte."

Marie Josefine

Februar 2023

"Den bedste beslutning [...] behandlerne er meget venlige og professionelle. Under behandlingen følte jeg mig tryg og afslappet. Resultatet er fantastisk. Tak skal du have. Vi ses snart igen."

Daliborka Dabovic

Februar 2023

"Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt. Totalt skønt og professionelt sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra."

Tine Scharling

Februar 2023

"Jeg har prøvet flere forskellige klinikker, før jeg blev fast kunde hos Alma, som jeg har været i 2 år [...] Jeg bor i København, men synes Vivian og klinikken kan noget de ikke kan i storbyen. Kæmpe anbefaling fra mig."

Malene Vahl

Marts 2023

"Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige læber af Vivian hos Alma Klinik. Det var en enorm rolig, tryg og behagelig oplevelse lige fra jeg trådte ind af døren – med god kommunikation [...] Mega smuk klinik med rolige og trygge omgivelser."

Sara Hørlück

November 2022

Find os

Vores afdelinger

Alma Klinik har to hyggelige og centrale afdelinger i nordsjælland – find os i Helsingør og Hillerød.