Klinikker i Helsingør og Hillerød
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
Vi tilbyder altid gratis konsultationer og kontrol

KONTAKT OS

Klinikken kan på forskellige måder, læs mere om hvor du burde kontakte os nedenfor. Regn med hurtigst svar mellem 10-18 på hverdage.

Chat med os
Har du spørgsmål til os? Ved ikke akutte henvendelser anbefaler vi dig at tage kontakt til os en af vores chat muligheder. Brug enten Messenger, Instagram eller kontakt os på mailen kontakt@almaklinik.dk. Din henvendelse besvares hurtigst muligt.

Akuttelefon: +45 20 85 20 26
Venligst kun brug telefonnummeret hvis henvendelsen er akut. Dette er f.eks. ved forsinkelse, aflysning på dagen eller ved bivirkninger efter behandling. Vi arbejder på udvidet telefonservice.

Behandling hos Alma Klinik

Ejal 40 Skinbooster

Med alderen vil man som udgangspunkt miste ca. 1% kollagen om året, og derfor er behandlingen med Ejal 40 effektiv til at genskabe den tabte fylde og struktur, samt forebygge de naturligt forekommende tegn på aldring. 

Første behandling?
Bemærk at du skal til konsultation mindst 48 timer før din behandling. Book gratis her.

Hvornår bør du vælge Ejal 40?

Tryk her, og se nogle eksempler på hvornår du bør anvende behandling med Ejal 40.

Se priser på de forskellige behandlingsformer
Ikke permanent filler

Få genskabt tabt fylde med fillerbehandling

Mange oplever at de med alderen taber fylde i ansigtet. For nogen kan det medføre, at man kommer til at se ældre ud, en man føler sig. Med ikke permanent filler kan vi genskabe den tabte fylde, hvilket også gør behandlingen til den mest populære kosmetiske behandlingsform.

Nogle af de mest populære behandlinger med filler er læber, kindben og næse. Se prislisten længere nede, for at få det fulde overblik over hvad du kan få behandlet med brug af ikke permanent filler, hos Alma Klinik.

Detaljer om behandlingen

Behandlingstid:
30 - 75 min
Bedøvelse:
Bedøvende creme
Nedetid / Opheling:
Op til 14 dage
Resultat synligt:
Med det samme*
Holdbarhed:
Op til 12 mdr.
Konsultation:
Gratis
*Resultat er synligt med det samme, dog kan der gå op til 14 dage, før helingen er fuldendt, og det endelig resultat kan ses.

Alt du skal vide om Ejal 40 Skinbooster behandlingen

Hvad er Ejal 40?
Ejal 40 er den seneste nyhed når det kommer til behandling med skinboosters. Ejal 40 er unik i og med at det er en bio-stimulerende og genopbyggende skinbooster behandling, som indeholder hele 40 mg/2 ml hyaluronsyre. Produktet injiceres via en specielt udviklet 4-punkts teknik, hvor der samlet anvendes 1 ml filler til hver side af ansigtet. På den måde skabes det optimale løft og vævsfylde, samtidigt med at resultatet syner æstetisk og naturligt. 

Hvad kan Ejal 40 bruges til?
Det høje indhold af hyaluronsyre i Ejal 40 er direkte med til at forbedre kvaliteten og fugtbalancen i huden. Produktet vil hertil også stimulere hudens fibroblaster, som står for kroppens egen produktion af kollagen og elastine fibre, hvilket er de vigtigste elementer, når det kommer til at holde hudens struktur spændstig og fyldig. 

Med alderen vil man som udgangspunkt miste ca. 1% kollagen om året, og dermed er er behandlingen effektiv til at genskabe den tabte fylde og struktur, samt forebygge de naturligt forekommende tegn på aldring. Ejal 40 er en effektiv behandling rettet mod fine linjer, kreppet hud samt forbedring af elasticiteten i huden.

Anbefales som et kur forløb
Behandling med Ejal 40 anbefales som en kur over tre behandlinger, med 2 uger imellem hver behandling. Kuren er tilmed også velegnet til at behandle, hals, decollete og hænder hvor der ses tegn på aldring.

Prisliste for Ejal 40

Husk at det er lovpligtigt at møde op til en fysisk konsultation min. 48 timer før en filler behandling. Vi tilbyder konsultationen gratis, læs mere her.

Lovpligtig konsultation

Gratis

Enkelt behandling

1.500 DKK

Forløb på 3 behandlinger

4.000 DKK
Gå til den fulde prisliste med alle vores behandlinger
NYHED – KØB ONLINE

Julegavekort

Køb online nu – spar 25%
Sælges til d. 24. december.
De bedste produkter og de bedste behandlere

Kvalitet og tryghed i højsædet

Hos Alma Klinik haster vi ikke gennem en behandling. Vi lytter til dine behov og ønsker, og sørger altid for at tage god tid til dig, så du kan få en god og rolig oplevelse. Her går vi ikke på kompromis med kvalitet og tryghed.

Book tid nu